Homepage  / Vedete străine

Jada Pinkett Smith, prima apariție publică după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock. A strălucit pe covorul roșu

Jada Pinkett Smith, prima apariție publică după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock. A strălucit pe covorul roșu

de Roxana Mirea,

Jada Pinkett Smith a avut prima apariție publică după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022. Actrița a apărut zâmbitoare pe covorul roșu la un eveniment care a avut loc sâmbără, 9 aprilie, în Los Angeles.

Jada Pinkett Smith, prima apariție publică după incidentul de la Oscaruri

Jada Pinkett Smith a afișat un zâmbet larg pe covorul roșu, sâmbătă, 9 aprilie, la prima ei apariție publică de la incidentul de la Premiile Oscar 2022, când soțul ei, Will Smith, l-a pălmuit pe Chris Rock.

Jada Pinkett Smith a apărut alături de producătoarea serialului „Bridgerton”, Shonda Rhimes. De asemenea, Shonda este și creatoarea serialului de succes „Anatomia lui Grey”. Alături de ele a fost și actrița Debbie Allen (Catherine Avery din „Anatomia lui Grey”), câștigătoare a cinci premii Emmy. Cele trei au participat la marea deschidere a Rhimes Performing Arts Center din Los Angeles, sâmbătă seara, potrivit Page Six.

Soția lui Will Smith a apărut pe covorul roșu într-o rochie aurie, largă și strălucitoare, cu cercei asortați. De asemenea, ea a fost fotografiată alături de Samuel L. Jackson și soția lui LaTanya Richardson Jackson.

Locația de de 24.000 de metri pătrați va găzdui renumita Academie de Dans Debbie Allen și va cuprinde mai multe studiouri, inclusiv unul numit pentru Will Smith și Jada Pinkett Smith, potrivit Broadway World.

Este prima apariție publică a actriței Jada Pinkett Smith, după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022. Actorul de comedie a făcut o glumă pe seama faptului că actrița este tunsă la zero, dar look-ul ei este rezultatul afecțiunii de care suferă, alopecie. Ulterior, lui Will Smith i s-a interzis să mai apară la toate evenimentele Academiei timp de 10 ani, dar va păstra Oscarul pentru cel mai bun actor pe care l-a câștigat pentru rolul din „Regele Richard” la câteva momente după ce l-a lovit Rock.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te