Homepage  / Articole

Jencarlos Canela e prea ocupat ca să mai doarmă

Jencarlos Canela e prea ocupat ca să mai doarmă

de Redactia Tvmania

Vârsta de 24 de ani îl ajută probabil pe actorul Jencarlos Canela să aibă energie pentru toate: înregistrează piese noi, lucrează la o nouă telenovelă şi se ocupă şi de băieţelul său în vârstă de zece luni pe care îl are cu actriţa Gaby Espino. Jencarlos se plânge, pe bună dreptate, că somnul este cel care îi lipseşte cel mai mult.

“Am semnat cu cei de la Univesal Music înainte să fiu anunţat că voi juca într-o nouă telenovelă. Începusem deja să lucrez la albumul meu, când m-au sunat cei de la Telemundo pentru “Pasión prohibida”. Aşa că încep la 7 dimineaţa filmările la serial, termin la 9 seara şi mă duc la studioul de înregistrări până la 5.30 dimineaţa. Sunt zile când ajung acasă doar ca să fac un duş, să mă schimb şi să plec direct la filmări, fără să dorm deloc. Iar în pauza de prânz, în loc să mănânc, prefer să dorm”, a zis Jencarlos, citat de peopleenespanol.com.

Program haotic, dar familia e pe loc fruntaş

Chiar şi aşa, Jencarlos nu-şi neglijează deloc familia. Iubita sa, Gaby Espino, îl aduce pe Nikolas, băieţelul lor în vârstă de zece luni, pe platourile de filmare sau la studioul de înregistrări. “Nikolas este un copil energic. Uneori rămâne şi te priveşte fix în ochi. Are un impact foarte mare acest lucru asupra mea”, a zis el.

În martie, Jencarlos va lansa primul single extras de pe albumul care va ieşi pe piaţă în iunie. După ce va termina filmările la telenovela “Pasión prohibida”, în care joacă alături de Monica Spear şi Rebecca Jones, va pleca în turneul de promovare a CD-ului.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te