Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lawrence, despre motivația „foarte personală” a noului ei rol din filmul „Causeway”. Ce a dezvăluit actrița

Jennifer Lawrence, despre motivația „foarte personală” a noului ei rol din filmul „Causeway”. Ce a dezvăluit actrița
7

de Andreea Hentea,

Jennifer Lawrence (care a împlinit 32 de ani pe 15 august) a vorbit despre cel mai recent rol al ei, dar și despre maternitate și despre motivația din spatele personajelor pe care le joacă, într-un interviu acordat revistei Vogue cu prilejul lansării noului ei film, „Causeway”, scrie deadline.com.

Jennifer Lawrence, care acum câțiva ani a jucat în filmul „mama!” / „Mother!” (2017), regizat de Darren Aronofsky, și care a devenit ea însăși mamă în luna februarie, a povestit în interviu ce a simțit după ce a născut, dar și cum se raportează azi la relația cu propria mamă.

Jennifer Lawrence, despre noul ei personaj din „Causeway”

„Causeway” (2022), regizat de Lila Neugebauer, este primul proiect al companiei de producție a lui Jennifer Lawrence (numită Excellent Cadaver) și va avea premiera săptămâna viitoare, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume. Jennifer Lawrence joacă rolul principal, al unui veterinar din Afganistan care se întoarce în orașul său natal după ce suferă o leziune cerebrală traumatică și se luptă să se acomodeze cu viața de acasă.

Filmul este nu doar despre sindromul de stres post-traumatic, ci și despre traumele din copilărie. „Casa ei devenită insuportabilă, incapacitatea de a se angaja în vreun lucru concret din cauza acestor probleme interioare, care sunt complet invizibile, dar sunt uriașe – cred că le-am simțit și eu pe toate într-un anumit moment al vieții mele”, a dezvăluit actrița. „Atunci aveam însă atâtea pe cap, încât nu mi-am dat seama de la început. Abia când m-am întors, însărcinată, căsătorită, lucrând la film, mi-am spus: Oh, dar aici e vorba despre o femeie căreia îi este frică să se implice”.

Ce a schimbat-o pe Jennifer Lawrence

Am abordat teme destul de consistente în toate filmele în care am jucat, de pe la optsprezece ani”, a mai spus Jennifer Lawrence, care a refuzat inițial să ofere detalii, deoarece subiectul era „foarte personal”. Cum e cunoscută însă pentru incapacitatea de-a se cenzura, actrița a spus în interviul pentru Vogue că „Arta este, de cele mai multe ori, despre relația cu propria mamă”. Ea a adăugat: „Ezit să vorbesc însă despre acest lucru, fiindcă nu mi-ar plăcea ca filmele mele – și în special acesta – să fie privite prin prisma relației cu mama mea. Ea este o persoană minunată, dar asta nu înseamnă că nu mai există lucruri din copilăria mea pe care trebuie să le rezolv”.

Actrița a mai declarat: „Mă emoționez de fiecare dată când văd filmul”. Vorbind despre dinamica familiei ei și despre importanța acesteia în spatele alegerii rolurilor sale, Lawrence s-a întrebat cu voce tare: „Sunt curioasă dacă acum, că m-am maturizat și am un copil, voi scăpa în sfârșit de asta”.

Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, au un băiețel, Cy, născut în februarie. „În dimineața în care am născut, am simțit că totul a reînceput de la zero și că este prima zi a noii mele vieți. Doar am privit. Și m-am îndrăgostit. M-am îndrăgostit de toți bebelușii, de pretutindeni. Sunt absolut uimitori nou-născuții, acești mici supraviețuitori rozalii, bucălați și fragili”, a mai spus ea.

Don’t Look Up Premiere – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când este premiera filmului cu Jennifer Lawrence, „Causeway”

Filmul „Causeway”, care îi mai are în distribuție pe Brian Tyree Henry, Jayne Houdyshell, Linda Emond și Russell Harvard, se va lansa în noiembrie pe platforma Apple TV+. Jennifer Lawrence va începe în curând filmările la comedia „No Hard Feelings”, care se va lansa la vară, și la drama biografică „Bad Blood”, despre antreprenoarea Elizabeth Holmes, cea mai tânără miliardară din lume, care a pierdut totul într-o clipă. Filmul „Bad Blood” va fi regizat de Adam McKay (cu care Jennifer Lawrence a colaborat la „Nu priviți în sus”) și încă nu are stabilită o dată de lansare.

Aceeași eroină, Elizabeth Holmes, este interpretată și de Amanda Seyfried în miniseria „Cazul Theranos” (2022), disponibilă la Disney+, rol care i-a adus una din cele șase nominalizări ale producției la apropiatele premii Emmy (care se vor decerna pe 12 septembrie).

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton