Homepage  / Știri

Jessica Simpson a confirmat că este însărcinată… din nou

Jessica Simpson a confirmat că este însărcinată... din nou

de Redactia Tvmania

Jessica Simpson a confirmat, de Crăciun, că este din nou însărcinată, la opt luni după naşterea primului ei copil, Maxwell Drew Johnson, potrivit Mediafax, care citează Reuters.

Cântăreaţa şi actriţa americană a postat pe contul său de Twitter o fotografie care o prezintă pe fiica sa, Maxwell, care stă pe nisip, alături de aceasta fiind scrise cuvintele „Big Sis” (sora cea mare, n.r.).

Fiica ei, Maxwell Drew, s-a născut pe 1 mai, iar tatăl fetiţei este fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, cu care Jessica Simpson este logodită şi cu care are o relaţie din mai 2010.

Simpson a slăbit aproape 26 de kilograme după naşterea fiicei sale şi, potrivit presei, nu ar fi plănuit să rămână din nou însărcinată.

La doar patru săptămâni de când a născut-o pe micuța Maxwell, Jessica Simpson a început să-și schimbe obiceiurile alimentare, pe scurt, actrița și cântăreața nu mai mănâncă sub nicio formă fast-food. Dieta ei conţine alimente cu foarte puţine calorii, precum omletele din albuş de ou, frigărui de pui, germeni pisaţi de mazăre, tăiţei şi creveţi fripţi.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te