Homepage  / Știri

Joe E. Tata, actorul din „Beverly Hills, 90210”, a murit la 85 de ani. Mesajul transmis de fiica lui

Joe E. Tata, actorul din „Beverly Hills, 90210”, a murit la 85 de ani. Mesajul transmis de fiica lui
4

de Roxana Mirea,

Joe E. Tata, care l-a interpretat pe Nat, amabilul proprietar al restaurantului Peach Pit din serialul "Beverly Hills, 90210", a murit. Acesta avea 85 de ani. Kelly Tata, fiica regretatului actor, a fost cea care a împărtășit vestea joi, 25 august, într-o declarație.

Sunt devastată să vă anunț că tatăl meu, Joe E. Tata, a murit liniștit noaptea trecută”, a scris Kelly Tata. „Tatăl meu și cu mine suntem veșnic recunoscători pentru dragostea și sprijinul familiei, prietenilor și fanilor.”

Joe E. Tata, actorul din „Beverly Hills, 90210”, a murit la 85 de ani

Cauza decesului nu a fost comunicată, dar Joe E. Tata fusese diagnosticat cu boala Alzheimer în 2018. Ian Ziering, colegul lui Joe E. Tata din „90210”, i-a adus un omagiu acestuia pe Instagram, potrivit cnn.com.

Joe E. Tata, actorul din „Beverly Hills, 90210”, a murit la 85 de ani. Mesajul transmis de fiica luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Joey a fost cu adevărat excepțional, îmi amintesc că l-am văzut în „Rockford files” cu James Garner cu ani înainte de a lucra împreună în 90210″, a scris Ziering. „A fost adesea unul dintre răufăcătorii din fundal în seria originală „Batman”. Unul dintre cei mai fericiți oameni cu care am lucrat vreodată, a fost la fel de generos cu înțelepciunea sa pe cât a fost cu bunătatea sa. Deși Peach Pit era un platou de filmare din „90210”, adesea se simțea ca un fundal pentru spectacolul lui Joe E Tata.”

Cariera îndelungată de actor a lui Tata include roluri în serialele de televiziune precum „Batman”, „Lost In Space”, „The Outer Limits” și, cel mai recent, „Mystery Girls”, în 2014. L-a interpretat pe Nat timp de 10 sezoane în serialul „Beverly Hills, 90210”, din 1990 până în 2000, iar mai târziu a reluat rolul pentru serialul derivat de pe CW, „90210”, în 2008.

Nat a fost o figură paternă iubitoare pentru copiii de la West Beverly High”, a scris Kelly Tata despre tatăl ei. „În viața reală, tatăl meu, Joey, era cinstit, amabil și un tată cu adevărat incredibil”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te