Homepage  / Știri / Televiziune

Splash! Vedete la apă 2022. De ce a făcut Jorge un atac de panică. „Am început să tremur”

Splash! Vedete la apă 2022. De ce a făcut Jorge un atac de panică. „Am început să tremur”
6

de Andra Stana,

Jorge a acceptat din nou provocarea Splash! Vedete la apă în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. La antrenamente însă, artistul a făcut un atac de panică, după ce a urcat pe una dintre platforme, iar medicii care erau prezenți pe marginea bazinului au intervenit imediat.

Momente de panică pentru Jorge, la Splash! Vedete la apă, 26 august 2022

Jorge a primit îngrijiri de specialitate și înainte de săritura individuală. Ce a pățit cântărețul, care a fost saltul executat de el, dar și cum s-au descurcat colegii săi, telespectatorii pot afla urmărind ediția show-ului din această seară, de la 20:30, pe Antena 1.

Pus pe distracție şi decis să sară mai bine ca în trecut, Jorge s-a confruntat cu un mic incident la antrenamentele pentru Splash! Vedete la apă. La un moment dat, aflat pe o platformă la înălţime, artistului i s-a făcut foarte frică și a avut un atac de panică.

Nu mă doare nimic. Nu mai puteam să respir și am început să tremur. Am vrut să respir și n-am mai putut să respir și, în momentul acela, m-a luat panica, le-a explicat Jorge medicilor care au venit imediat și i-au acordat primul ajutor.

Cântărețul a decis să nu se mai antreneze în acea zi, dar a rămas la Bazinul Olimpic de înot de la Bacău, pentru a-i încuraja pe colegii săi.

Jorge_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Înainte de săritura individuală, Jorge a solicitat din nou intervenția medicilor

În seara concursului, artistul a solicitat din nou intervenția medicilor, care s-au ocupat de el în timp ce se afla la canapele. Ce a pățit de data aceasta Jorge, care a fost săritura executată de el și cum au realizat colegii săi salturile pregătite, telespectatorii pot afla urmărind „Splash! Vedete la apă“ în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

În echipa din care face Jorge vor concura şi Otniela, Diana Sar, Alina Petre, Tiberiu Balica și Dima Melnic.

Regulile se schimbă Splash! Vedete la apă, 26 august 2022

Surprizele se ţin lanţ în cele mai noi ediţii ale show-ului Splash! Vedete la apă, difuzate vineri, 26 august, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică de la 20:00, la Antena 1.

Începând din această săptămână, vor exista doar două zile de calificări în finala săptămânii, iar juraţii vor avea la dispoziţie wild card-uri, cu ajutorul cărora vor putea readuce în concurs concurenţi din ediţii anterioare ale emisiunii.

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2022, la Antena 1

Sezonul cinci al emisiunii „Splash! Vedete la apă“ se apropie cu pași repezi de sfârșit. Emisiunea estivală de la Antena 1, unde mai multe vedete se întrec în sărituri în apă care mai de care mai spectaculoase, ajunge la final odată cu venirea toamnei.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te