Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, copleșit de emoții la concertul pe care l-a susținut la București. Ce surpriză i-au pregătit fanii români

Johnny Depp, copleșit de emoții la concertul pe care l-a susținut la București. Ce surpriză i-au pregătit fanii români
7

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a avut parte de o surpriză neașteptată și emoționantă din partea românilor, aseară, 8 iunie 2023. Celebrul actor a susținut un concert în București, la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires, iar fanii români n-au uitat că astăzi, 9 iunie, starul din „Pirații din Caraibe” împlinește vârsta de 60 de ani.

Gestul emoționant al românilor pentru Johnny Depp

Înainte de a urca pe scenă, trupa Hollywood Vampires a publicat o fotografie pe rețelele sociale în care Johnny Depp apărea alături de colegul de trupă Tommy Henriksen. „Da, Johnny este aici! În această seară, trupa va cânta la Romexpo din București, România”, este mesajul care a însoțit imaginea respectivă.

Ei bine, cu siguranță starul din „Pirații din Caraibe” nu se aștepta să aibă parte de o surpriză emoționantă din partea publicului român. Toți cei prezenți la concert i-au cântat lui Johnny Depp „La mulți ani”, în limba engleză. Astăzi, 9 iunie 2023, celebrul actor împlinește vârsta de 60 de ani. Johnny Depp a fost vizibil emoționat și le-a mulțumit fanilor români pentru această surpriză. „Frumos. Mulțumesc tare mult”, a fost reacția starului de la Hollywood.

gestul-emotionant-al-romanilor-pentru-johnny-depp-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Imaginile cu momentul de la concertul pe care Johnny Depp l-a susținut cu trupa lui au fost publicate și de Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, care a fost prezentă la spectacol.Am trăit și ziua în care i-am cântat „La multi ani” lui Johnny Depp! Cum să arăți așa la 60 de ani?! A fost EPIC concertul @hollywoodvampires! Ce legende au cântat la Bucuresti! @alicecooper @joeperryofficial”, a scris Ramona Păun pe Instagram.

 Trupa Hollywood Vampires este formată din Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp și Tommy Henriksen.

Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă

Trupa lui Johnny Depp, Hollywood Vampires, a fost nevoită să amâne trei concerte programate în SUA din cauza unei accidentări la gleznă a actorului. Spectacolele fuseseră stabilite pentru 30 mai, 31 mai și 1 iunie în New Hampshire, Boston și, respectiv, Bethel, New York, și au fost reprogramate pentru sfârșitul lunii iulie.

„Dragii mei prieteni, îmi pare rău să vă spun că mi-am fracturat glezna, ceea ce este o pacoste!!!! A început sub forma unei fisuri mici, dar undeva între Cannes și Royal Albert Hall, s-a înrăutățit în loc să se amelioreze. Mai mulți profesioniști din domeniul medical mi-au sugerat cu tărie să evit orice fel de activitate pentru moment, așa că, din păcate, nu pot călători în acest moment. În acest scop, băieților și mie ne pare foarte rău că vă vom rata în New Hampshire, Boston și New York, dar nu vă temeți, vă promit că vă vom aduce un spectacol extraordinar în Europa și vom aduce tot ce avem mai bun pe Coasta de Est mai târziu în această vară și ne vom revanșa față de cei care au plătit pentru aceste spectacole!!!! Din nou, cele mai sincere scuze.

Cu dragoste și respect,

J.D.”, a scris Johnny Depp pe Instagram, la sfârșitul lunii mai.

Sursa Foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te