Homepage  / HBO

Kate Winslet va juca în două miniserii difuzate de HBO Max: „Trust” și „The Palace”

Kate Winslet va juca în două miniserii difuzate de HBO Max: „Trust” și „The Palace”
8

de Andreea Hentea,

Kate Winslet va reveni la HBO Max, după succesul miniseriei „Crima din Easttown”, lansată în 2021 și recompensată cu patru premii Emmy, dintre care unul pentru interpretarea ei. Actrița britanică va juca în miniseriile „Trust” și „The Palace”, scrie townandcountrymag.com.

Kate Winslet continuă să lucreze la noi proiecte, într-un ritm accelerat. După considerabilul succes al miniseriei „Crima din Easttown” (2021), în care a jucat rolul polițistei Mare Sheehan, recompensat anul trecut cu un premiu Emmy, Kate Winslet va colabora cu HBO Max la încă două miniserii.

Povești extraordinare

Prima dintre acestea este „Trust”, o adaptare a romanului omonim al lui Hernan Diaz (una dintre cele mai așteptate apariții ale acestui an), care are acțiunea plasată pe Wall Street între anii 1920 și 1930 și descrie impactul uriaș al banilor asupra vieților protagoniștilor săi.

A doua, intitulată „The Palace”, este o poveste desfășurată pe parcursul unui an în interiorul unui regim autoritar, care urmărește cum acesta începe să se fisureze. Această miniserie va fi regizată de Stephen Frears („Regina”), care va fi și producător executiv, iar scenariul va fi semnat de Will Tracy („Succesiunea”).

Kate-Winslet-revine-la-HBO-cu-miniseria-„Trust-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Și echipe pe măsură

„Suntem onorați să lucrăm cu această echipă incredibil de talentată la «The Palace». Faptul că Stephen Frears și Kate Winslet, două dintre cele mai importante nume din industria noastră (care nu au mai colaborat până acum), își unesc forțele pentru a aduce la viață scenariul extraordinar al lui Will Tracy, într-o producție HBO, este un vis devenit realitate pentru noi”, a declarat Francesca Orsi, vicepreședinte executiv al departamentului de programe de la HBO Max.

Alături de Will Tracy, din echipa de scenariști mai fac parte Gary Shteyngart, Seth Reiss, Juli Weiner, Jen Spyra și Sarah DeLappe. Gary Shteyngart, autorul recentului roman „Our Country Friends”, este familiarizat cu subiectul „regimurilor autoritare în colaps”, abordat și în romanele sale de satiră politică, precum „Absurdistan” și „The Russian Debutante’s Handbook”.

HBO Max a comandat deja cele două miniserii, dar niciuna nu are încă stabilită o dată pentru premieră.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te