Homepage  / Ultimul număr

Keira joaca tare

Keira joaca tare

de Redactia Tvmania

Numele actritei Keira Knightley va fi mereu asociat cu succesul seriei „Piratii din Caraibe”, dar o data cu depasirea acestei etape din cariera ei, se va putea concentra asupra unor roluri mai substantiale.

In preajma lansarii oricarui film care are toate ingredientele necesare unui blockbuster apar stiri diverse legate de protagonisti. Astfel, partea a treia a „Piratilor din Caraibe” a echivalat cu bombardarea cu informatii despre Keira Knightley: am aflat ca este banuita de anorexie, ca vrea sa se lase de filme si ca se simte usurata sa scape de personajul ei din pelicula sus-numita. Acum, actrita de 22 de ani a terminat filmarile pentru „The Edge of Love”, in care apare alaturi de prietena ei, Sienna Miller, si din nou apar stiri tot mai numeroase despre cum s-au distrat cele doua jucand table, cum Sienna i-a luat apararea declarand presei ca amica ei mananca foarte mult si nu are probleme de sanatate sau cum i se inmoaie genunchii atunci cand lucreaza cu actori atragatori – cum ar fi George Clooney sau Hugh Grant. In concluzie, tanara actrita este o prezenta constanta in mass-media mondiale si numele ei este pe buzele tuturor. Si asta dupa numai 29 de roluri, multe dintre ele in televiziune.
Keira Knightley este un exemplu bun de reusita in Cetatea Filmului american, fara conformarea la standardele de aici: nu ii place sa mearga in cluburi, preferand o halba de bere cu amicii, nu merge la sala (chiar a declarat ca singurele exercitii pe care le face presupun deschiderea televizorului), spune deschis ca este foarte baietoasa si are probleme cu mersul pe tocuri si ca nu se incadreaza tiparului hollywoodian „inalta, blonda, slaba, sani mari”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te