Homepage  / Știri

Kelly Osbourne nu şi-a dat seama că avea piciorul rupt

Kelly Osbourne nu şi-a dat seama că avea piciorul rupt

de Redactia Tvmania

Deşi avea piciorul rupt, iar durerile nu-i dădeau pace, fiica rockerului Ozzy Osbourne a continuat să-şi vadă de viaţa de zi cu zi, relatează femalefirst.co.uk.

Kelly Osbourne (26 de ani) nu a aflat de această problemă decât după ce s-a dus la doctor.

„Se pare că am umblat cu un picior rupt câteva săptămâni la rând fără să-mi dau seama. Mereu m-au durut picioarele din cauza bătăturilor, dar am început să le simt în glezne şi genunchi. S-a dovedit că aveam câteva fracturi cauzate de stres”, a scris vedeta în rubrica ei din revista „Closer”.

Cu toate acestea, Kelly Osbourne a refuzat să se opereze sau să-şi pună piciorul în ghips, pentru că nu vroia să-şi dea programul peste cap.

„Nu am vrut un ghips, pentru că nu-l pot da jos ca să fac duş, aşa că am un bocanc special – nu ştiu cât timp trebuie să-l port, dar merg la verificări o dată la câteva săptămâni.

Dacă mă operam, ar trebui să stau patru luni ca să mă recuperez şi nu pot face asta. Chiar mă doare, dar sunt obişnuită şi folosesc gheaţă şi medicamente antiinflamatoare ca să rezist. Însă nu pot să amân operaţia la nesfârşit”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te