Homepage  / Ultimul număr

Lacrimile zambaretei

Lacrimile zambaretei

de Redactia Tvmania

Si-a facut un brand din zambetul cu care prezinta stirile sportive de la Pro TV, dar la emisiunea „Dansez pentru tine”, in seara in care a parasit competitia, Raluca Arvat a putut fi vazuta in premiera plangand.
Aparent, dansul nu prea i-a priit stiristei sportive Raluca Arvat. A facut o intindere de ligamente la piciorul stang, colegii au chemat ambulanta fiind in pragul lesinului, apoi a fost eliminata si a varsat lacrimi amare pentru ca nu putea contribui la tratamentul lui Paul, nepotul suferind de autism al partenerului ei de dans. Cand ne-am intalnit, insa, Raluca a redevenit zambitoare, deoarece visul medicului Virgil Hudici se implinise.
„TV mania”: De ce ai plans, Raluca? Din cauza insuccesului personal sau pentru ca nu puteai implini visul altcuiva?
Acolo se plangea pe capete! Asa cum spunea si Virgil (n. red. – concurentul Hudici, partenerul de dans al Ralucai), la aceasta emisiune traiesti exact in acelasi timp si bucurie, si tristete. Pentru ca se anunta cu unul pleaca, unul ramane: te bucuri pentru tine, dar cand il vezi pe celalalt cum ii cade fata, n-ai cum, de piatra sa fii, sa nu plangi!…Nu m-am putut controla. Intr-o prima faza, cand s-a anuntat care-i perechea care paraseste concursul, nu am stiut ca fundatia aceea il va ajuta pe Virgil – de fapt, pe Paul – cu un tratament pe durata a trei ani. Exact de ce avea nevoie, sa ii suporte cineva acest tratament. Nestiind asta, mi-a fost ciuda! Mi-am zis uite un vis frumos care ramane in stadiu de vis. Sau, oricum, va trebui sa incerce alta modalitate sa il implineasca. Si, in general, si cand pierzi la table ti-e ciuda! Zici hai, doua din cinci, cinci din sapte, doar-doar oi castiga!. Dar dupa ce s-a anuntat ca fundatia avea sa suporte tratamentul, n-a mai contat nimic, nici macar infrangerea mea personala. Daca vreau sa dansez extraordinar, ma inscriu la cursuri si particip la concursuri de amatori, nici o problema!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te