Homepage  / Știri

Livia Dilă ne invită la primul society-club din România

Livia Dilă ne invită la primul society-club din România

de Redactia Tvmania

Jurnalista TVR 2 Livia Dilă lansează luna aceasta, împreună cu prietena sa Tatiana Ernuţeanu, primul society-club din România, 4 H („High Heels High Hopes”).

„Nu de puţine ori, am descoperit oameni talentaţi care ştiu să facă lucruri minunate şi care nu au curajul de a le concretiza în mici afaceri…La fel, nu de puţine ori, am constatat ca în multe situaţii, ambalajul potrivit are mai mult câştig decât ceea ce eşti. Făcând parte din Clubul 4H, oricine poate avea un sprijin în ideile pe care le are, poate fi ajutat să le pună în practică, dar mai ales, să nu se oprească din a crede în ele.

Sunt două direcţii pe care le abordăm: încurajarea femeilor de a-şi transforma hobby-urile, aptitudinile în mici business-uri, cât şi schimbarea mentalităţii prin exemple concrete care să încerce să demitizeze nişte concepte sau prejudecăţi precum cea care spune că o femeie care îşi doreşte credibilitate profesională şi recunoaştere, trebuie să renunţe la orice apanaj al feminităţii. Cei care rezonează cu valorile noastre, ne pot găsi pe Facebook, cât şi pe blogul nostru highheelshighhopes4.wordpress.com”, a mărturisit Livia Dilă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te