Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Loredana a plecat din țară împreună cu fiica sa. De ce și-a anulat toate concertele. „A renunțat”

Loredana a plecat din țară împreună cu fiica sa. De ce și-a anulat toate concertele. „A renunțat”
6

de Andra Stana,

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi, a renunțat recent la toate concertele programate în această primăvară. Cântăreața a anulat tot și, împreună cu fiica ei, a luat o decizie radicală. Unde au plecat cele două.

Loredana Groza a plecat departe de România. Și nu singură, ci împreună cu fiica ei, Elena. Tatăl cântăreței a vorbit despre alegerea acesteia de a pleca din țară în această perioadă. Vasile Groza a explicat, pentru playtech.ro, de ce a simțit fiica lui să se întoarcă în India.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu. Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte. La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”, a spus tatăl artistei.

Loredana a plecat din țară împreună cu fiica sa. De ce și-a anulat toate concertele. „A renunțat”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Loredana, noi imagini din India

Loredana Groza își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, așa că a postat deja imagini din India. Chiar dacă nu se află în România, artista a anunțat că va lansa o nouă melodie.

„Noul meu videoclip, Diva de vis, apare nu întâmplător, pe 24 februarie, ora 12:00, de Dragobete și deschide celebrarea lunii femeii, martie! E despre femeia zilelor noastre, care nu trebuie să depindă niciodată de o iubire, oricât ar părea de mare, ci doar de ea însăși.”

„E un privilegiu să poți pune piciorul în această parte a lumii”

Tatăl cântăreței a ajung și el în India acum câțiva ani, iar experiența l-a marcat. Pentru sursa citată, Vasile Groza a povestit mai multe detalii despre ce a trăit în India.

„Și eu am fost cu ea, și eu sunt bolnav de atmosfera de acolo, am făcut o grămadă de poezii în India. Recent, am scris un mic reportaj despre vizita ei în India, «Vis împlinit. Loredana și Elena Groza, în chip de zeițe, plutesc parcă în acest rai pământesc». Am fost și eu cu Cristi acolo. A fost și Loredana cu noi, acum trei ani.

E o țară care nu și-a pierdut istoria și tradiția. Și totuși, e la vârful tehnicii moderne, în rând cu toată lumea. E un privilegiu să poți pune piciorul în această parte a lumii, cu totul și cu totul aparte decât alte locuri ale planetei. Îi fericesc pe toți ce pot ajunge în aceste locuri de poveste, în care devii părtaș la o secvență de viață originală. Uiți că ești pământean acolo. Poporul acesta nu se îmbrâncește la cozi, strada o treci pe unde poți.

Peste tot sunt numai vaci, iar dacă se culcă una în intersecție, trebuie să aștepți să se trezească. Ca o imagine, pe stradă găsești oameni cu picioare goale, se păstrează primitivismul ăla modern. Cristi a văzut o vacă cum mânca de pe o mașină încărcată cu trandafiri, la o nuntă, toate florile, dar nimeni nu zicea nimic.. Lori e bine primită acolo, are totul pus la dispoziție”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te