Homepage  / Vedete / Vedete străine

Luke Perry, Dylan din „Beverly Hills 90210”, a murit la vârsta de 52 de ani

Luke Perry, Dylan din „Beverly Hills 90210”, a murit la vârsta de 52 de ani

de Redactia Tvmania

Luke Perry, actorul care l-a jucat pe Dylan McKay în celebrul serial „Beverly Hills 90210”, a murit, la vârsta de 52 de ani. 

Luke Perry a murit în urma unui accident vascular cerebral, după ce săptămâna trecută fusese spitalizat în stare foarte gravă. Cu toate că actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei suferite, se pare că AVC-ul a fost mult prea sever și organismul nu a făcut față. Acesta s-a stins din viață la Spitalul St. Joseph din Burbank, California, în dimineața zilei de ieri. 

Luke Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama sa, Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele său, Tom Perry și pe sora lui, Amy Coder, relatează TMZ.com.

Luke Perry a murit la 52 de ani

Luke Perry a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului „Beverly Hills, 90210”, însă îndrăgitul actor care i-a dat viață lui Dylan nu făcea parte din noul proiect, deși timp de zece sezoane, între 1990 și 1995 și între 1998 și 2000, acesta l-a interpretat în celebrul serial. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te