Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Craiu, pasionată de echitație. „Visul ar fi să intru în lotul de anduranță”. EXCLUSIV

Mădălina Craiu, pasionată de echitație. „Visul ar fi să intru în lotul de anduranță”. EXCLUSIV
17

de Cătălina Matei,

Deși a început, de curând, filmările pentru cel de-al treilea sezon din „Clanul”, serialul difuzat de Pro TV, Mădălina Craiu și-a rezervat câteva zile pentru o vacanță, în Suedia. Locul perfect pentru a-și reîncărca bateriile, căci personajul său, Ilinca, va trece prin multe peripeții. Până atunci însă, se dedică și unei alte pasiuni, echitația. Ba, chiar își dorește să ajungă la un nivel de performanță. Detalii, imediat!

Serialul „Clanul” de la Pro TV a ajuns deja la sezonul al treilea. Filmările sunt în plină desfășurare și, cel mai probabil, noile episoade vor fi difuzate din toamnă. Mădălina Craiu, cea care o interpretează pe Ilinca Achim în serialul de la Pro TV, ne-a făcut câteva dezzvăluiri din culisele producție și, în același timp, ne-a povestit și despre pasiunea de dincolo de camerele de filmat… caii.

Detalii, imediat!

De curând, s-a dat startul pentru cel de-al treilea sezon din „Clanul”. Ce se întâmplă cu personajul tău, Ilinca?

Ilinca va ajunge să fie unul dintre personajele care știe cele mai multe informații despre povestea adevărată. Asta e tot ce pot să dau din casă.

Ce te-a surprins cel mai tare când ai citit scenariul pentru noul sezon?

Încă nu am primit toate episoadele, dar un lucru care m-a surprins este că voi avea câteva secvențe cu o actriță cu care mi-am dorit demult să mă întâlnesc la lucru.

Până la urmă ce grad de rudenie există între Ilinca și Tudor Achim?

Niciunul de sânge. Sunt rude prin alianță. Și e mai degrabă o alianță intenționată. Tanti Luminița a ales să o ia pe Ilinca în familia ei. Sunt, de fapt, rude foarte îndepărtate, din nou, nu de sânge.

Și cât de diferită este atmosfera de la filmări acum față de primul sezon?

Poate cu mai multă relaxare, că de acum suntem obișnuiți cu ritmul. Și vor fi și oameni noi, deci avem și colegi care acum se alătură proiectului.

Ce te-a surprins cel mai tare la colegii din distribuție? În special cei alături de care ai mai multe secvente.

Cred că la fiecare partener nou de scenă ești surprins de faptul că faci cunoștință cu un om nou. M-a surprins la Carmen (n.r. Carmen Tănase) cât de tare ne asemănam în unele momente și la Cristi Bota (n.r. Iancu în „Clanul”) cât de bine ne distrăm când trebuie să ne certăm în secvențe.

Care este distracția vostră pe set, în timpul pauzelor de filmare?

Distracția cred că stă în micile discuții pe care le mai prindem în pauze. În rest, nu avem timp de farse elaborate, spre exemplu. Din păcate.

Ce alt personaj din „Clanul” ți-ar fi plăcut să interpretezi? Și de ce?

M-am tot gândit la întrebarea asta, pentru că am mai primit-o, ultimul răspuns a fost ca l-aș fi jucat pe Sergiu. Aș fi jucat un personaj totalmente nebun.

Spune-ne un pic despre pasiunea ta pentru călărit. Faci asta la modul profesionist?

Asta îmi propun, dar mai am până ajung acolo. Fac antrenamente de două ori pe săptămână în sezon, la un club de anduranță. Lucky Horse Endurance se numește, pentru cei care vor să încerce. Recomand sincer, am început de la zero și sunt pe cale să devin un călăreț bun. Visul ar fi să intru în lotul de anduranță. Pe această cale, o salut pe antrenoarea mea, Oana, care m-a învățat tot și care știe să tragă de mine când nu am încredere că pot. Ai nevoie de genul ăsta de oameni pe drum.

madalina-craiu-calarie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Unde vei pleca în vacanță, vara aceasta?

Momentan am planuri doar pentru Suedia, la fina mea să ne dăm cu barca, să înotăm în lacuri și, evident, eu o să mă duc să călăresc în pădure.

Dincolo de acte, bani și haine… ce nu-ți lipsește din bagajul de vacanță?

Căști, perna de dormit în avion și strugurel de buze.

Și în ce alte domenii, în afară de actorie și matematică (știu că ai terminat un liceu de informatică), crezi că ai excela? Și de ce?

La matematică nu am excelat, eram doar chitită să arăt că pot, dar nu-mi plăcea cât să și excelez. Cred că aș fi bună la dans, mi-am dorit de când eram mica și nu m-am apucat serios niciodată. Aș face asta. Și cred că aș mai fi un designer de interior decent. Am o chestie pentru mobilă și arhitectură în general.

madalina-craiu-s-a-accidentat-la-filmarile-pentru-clanul-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 17
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te