Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, copleșită de emoții pentru iubitul ei, Grigor Dimitrov, la Roland Garros

Mădălina Ghenea, copleșită de emoții pentru iubitul ei, Grigor Dimitrov, la Roland Garros
9

de Roxana Mirea,

Mădălina Ghenea l-a susținut pe iubitul ei până în ultima clipă. Actrișa a fost alături de jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov, la Roland Garros. Din imagini, se vede cum Mădălina Ghenea era măcinată de emoții pentru iubitul ei.

Mădălina Ghenea alături de iubitul ei, Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea a mers să-l susțină pe iubitul ei, jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov, la Grand Slam-ul de la Roland Garros. Aceasta i-a fost alături și la turneul de Masters de la Madrid. Actrița, în vârstă de 35 de ani, a luat loc în loja bulgarului de pe arena Simone Mathieu și a fost extrem de exuberantă la victoria iubitului ei în fața germanului Daniel Altmeier, în turul 3 de la French Open, scrie fanatik.ro.

În imagini, se poate observa cât de emoționată a fost Mădălina Ghenea pentru iubitul ei. Aceasta a mers să-l susțină pe jucătorul de tenis îmbrăcată într-o o rochie mulată albă. Pe durata jocului, Mădălina Ghenea nu l-a scăpat din priviri pe Grigor Dimitrov, iar acesta a căutat-o cu privirea după fiecare punct câștigat.

Exclusif – Madalina Ghenea regarde le match de son compagnon Grigor Dimitrov lors des internationaux de tennis de Roland Garros à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Înainte de a venit la Roland Garros pentru a fi alături de iubitul său în încercarea de a câștiga primul Grand Slam din carieră, românca l-a mai susținute din tribune la turneele de la Madrid, Roma și Geneva.

Exclusif – Madalina Ghenea regarde le match de son compagnon Grigor Dimitrov lors des internationaux de tennis de Roland Garros à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Totuși, se pare Mădălina Ghenea nu i-a purtat noroc până la capăt iubitului ei. Germanul Alexander Zverev l-a învins, luni seară, pe Grigor Dimitrov, cu scorul de 6-1, 6-4, 6-3, în optimile de finală la Roland Garros, potrivit news.ro.

Grigor Dimitrov, care deține o avere estimată la 22 de milioane de dolari, s-a iubit cu femei celebre precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te