Homepage  / Vedete străine

De ce s-au despărțit Taylor Swift și Matty Healy, după 6 săptămâni de relație. Gestul făcut de artist în timpul unui concert

De ce s-au despărțit Taylor Swift și Matty Healy, după 6 săptămâni de relație. Gestul făcut de artist în timpul unui concert
6

de Roxana Mirea,

Taylor Swift și Matty Healy s-au despărțit, după doar șase săptămâni de relație. Cântăreața a început relația cu solistul trupei The 1975 la puțin timp după despărțirea de Joe Alwyn, iubitul ei din ultimii șase ani. Iată care este motivul separării dintre Taylor Swift și Matty Healy.

Taylor Swift și Matty Healy s-au despărțit

Povestea de dragoste dintre Taylor Swift și Matty Healy a luat sfârșit, după șase săptămâni de relație. „Amândoi sunt extrem de ocupați și și-au dat seama că nu sunt cu adevărat compatibili unul cu celălalt”, a declarat luni o persoană din interior pentru Entertainment Tonight.

Prietenii lui Taylor vor ce este mai bine pentru ea și nu sunt șocați de faptul că relația lor s-a stins, deoarece ea a ieșit recent dintr-o relație de lungă durată”, a adăugat sursa, făcând referire la despărțirea cântăreței de Joe Alwyn, din aprilie.

Cu doar câteva ore mai devreme, un prieten apropiat a declarat pentru TMZ că Swift este din nou „singură” – la doar o lună după ce ea și solistul trupei The 1975 și-au făcut publică relația. Deși Swift, în vârstă de 33 de ani, a declarat recent că „nu a fost niciodată atât de fericită„, fanii ei nu au fost la fel de încântați de relația ei Matty Healy.

Mulți fani înfocați, cunoscuți sub numele de Swifties, au criticat-o pe cântăreață pentru că se întâlnește cu rockerul, în vârstă de 34 de ani, în urma comentariilor rasiste ale acestuia despre Ice Spice.

Taylor Swift, în tandrețuri cu un alt artist celebru, la doar o lună de la despărțirea de iubitul ei. Cum a fost surprinsăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Gestul făcut de Matty Healy în timpul unui concert

Speculațiile privind o despărțire au început de curând, când Healy a revenit la un obicei din timpul concertelor sale, acela de a săruta oameni la întâmplare în mulțime. Vineri seară, la 2023 NorthSide Festival din Eskelunden, Danemarca, artistul a zărit un agent de securitate de sex masculin și l-a sărutat în timp ce interpreta piesa „Robbers” cu trupa sa.

Agentul de securitate, purtând o vestă reflectorizantă și stând în fața scenei, a părut să facă semn să îl sărute pe obraz, când Healy – care ținea în mână un microfon și o sticlă de șampanie – s-a pus în genunchi, trăgându-l înăuntru și dându-i un sărut pe buze.

Mulțimea s-a dezlănțuit la acest gest, deși, de obicei, așa face el când interpretează piesa „Robbers”. Se știe că Healy își sărută fanii – bărbați sau femei – în timp ce interpretează piesa din 2013 de pe albumul lor autointitulat. El a sărutat un fan de sex masculin pe scenă în noiembrie 2022 și a făcut-o din nou în luna următoare, la mai multe concerte ale trupei.

Taylor Swift și Matty Healy și-au început relație în luna aprilie, la scurt timp după ce artista ș-a despărțit de fostul său iubit, actorul britanic Joe Alwyn, în vârstă de 32 de ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te