Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actori celebri care s-au detestat pe platourile de filmare

Actori celebri care s-au detestat pe platourile de filmare

de Redactia Tvmania

Pot părea cei mai buni prieteni pe ecrane, poate chiar cei mai îndrăgostiți oameni din lume, dar lucrurile sunt înșelătoare. Iată câteva exemple că amiciția și dragostea din filme și seriale sunt contrazise total de ce simt actorii în realitate.

 

Ryan Gosling și Rachel McAdams

Poate părea de necrezut, dar protagoniștii unuia dintre cele mai de succes filme romantice, „The Notebook”/ „Jurnalul”, care au format ulterior și unul dintre cele mai frumoase cupluri hollywoodiene, nu s-au putut suferi la început, pe platourile de filmare.

Ryan Gosling și Rachel McAdams au avut o relație care a început cu stângul, a povestit regizorul „The Notebook”, Nick Cassavetes, care a dezvăluit că, la debutul filmărilor, Gosling a fost total nemulțumit de partenera sa și a cerut să fie înlocuită. Regizorul a luat o decizie riscantă: a închis perechea într-o cameră și le-a spus celor doi actori să nu iasă până nu vor ajunge la o decizie comună.

Teri Hatcher și Marcia Cross

Cele două actrițe din serialul de mare succes „Neveste disperate” nu au fost deloc prietene, ca personajele lor, ci dimpotrivă! Nu s-au înțeles deloc pe platourile de filmare, iar situația a devenit de-a dreptul explozivă la o ședință foto pentru revista Vanity Fair, când Hatcher a cerut să aibă prim-plan, iar Cross a amenințat că pleacă dacă rivala ei nu se potolește. De altfel, Teri Hatcher pare să fie de vină pentru atmosfera tensionată de pe platourile de filmare.

Colega Eva Longoria a descris-o ca fiind „singuratică”, în timp ce Nicollette Sheridan a fost mult mai tranșantă, numind-o pe Hatcher „cea mai rea femeie de pe Pământ”. Cu toanele ei și aerele de superioritate…

 

Shannen Doherty și Alyssa Milano

Oricine are o soră vă poate spune că, uneori, relațiile nu sunt întotdeauna cele mai line… Dar ce s-a întâmplat pe platourile de filmare la serialul „Farmece”, unde Shannen Doherty și Alyssa Milano au jucat două surori în luptă cu demoni supranaturali, a întrecut orice închipuire. Așa că, după ce au încercat în fel și chip să dezamorseze situația, producătorii s-au resemnat și au scos-o din serial pe fosta vedetă din „Beverly Hills 90210”.

Personajul lui Shannen, care moare brusc, a fost înlocuit de o soră vitregă, jucată de Rose McGowen, iar lucrurile s-au detensionat brusc pe platouri.

 

Patrick Swayze și Jennifer Grey

Cine ar putea uita apropierile fierbinți dintre Patrick Swayze și Jennifer Gray din filmul-cult al anilor ’80 „Dirty Dancing”? Ne-am fi așteptat ca, după chimia dintre ei, cei doi protagoniști să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt, dar… nu a fost deloc așa!

O autobiografie a lui Swayze a fost plină de dezvăluiri șocante despre perioada de filmare cu Grey. Swayze a simțit mereu că Gray este prea emoționată la filmări și a fost frustrat de faptul că aceasta izbucnea în lacrimi dacă cineva o critica. Mai era deranjat, de asemenea, că trebuia să tragă mai multe duble, pentru că partenera sa încurca scenele sau izbucnea în râs.

Gray nu a comentat niciodată plângerile lui Swayze, mai ales că au apărut într-o carte autobiografică…după moartea lui, de cancer pancreatic, la numai 57 de ani.

 

Julianna Margulies și Archie Panjabi

Iată un caz interesant, în care realitatea imită ficțiunea. Vedetele serialul „Soția perfectă”/„ The Good Wife”, Archie Panjabi și Julianna Margulies au jucat cele mai bune prietene în serialul difuzat și la noi, până la finalul sezonului doi, când Kalinda Sharma (interpretată de Panjabi) se culcă cu soțul celei mai bune prietene ale sale ei, Alicia Florrick (interpretată de Margulies).

Interesant este că, pe măsură ce această poveste s-a dezvoltat, Panjabi și Margulies au început să se evite una pe cealaltă, ajungând în punctul în care scenele lor au ajuns să fie filmate separat. Chiar și când perechea a filmat pentru episoadele finale, filmările au fost tot decalate, apoi au fost editate la montaj. Cele două actrițe susțin însă sus și tare că nu a existat nicio tensiune între ele, fiind doar o chestiune de sincronizare, dar…

 

Isaiah Washington și T.R. Knight

Rivalitatea dintre cei doi actori din serialul „Anatomia lui Grey” e celebră și a dus la concedierea lui Isaiah Washington din serialul creat de Shonda Rhimes. Chiar dacă personajele celor doi, dr. Preston Burke, respectiv George Oʼ Malley, erau prieteni foarte buni, cei doi actori nu se înțelegeau deloc pe platouri, iar o ceartă a escaladat atât de tare, încât Washington l-a făcut pe Knight „fătălău”, ceea ce a dus la concedierea lui (ulterior, Knight a anunțat public că e gay).

Gluma homofobă a lui Isaiah Washington a fost repetată de mai multe ori, comportament considerat inacceptabil, personajul lui fiind scos din serial.

 

Julia Roberts și Nick Nolte

Cei doi actori celebri, care fac un cuplu de îndrăgostiți în filmul „Ador încurcăturile” (2003), nu s-au înțeles deloc pe platourile de filmare. Nick Nolte a declarat ulterior că e cel mai prost film în care a jucat, în timp ce Julia Roberts a susținut că Nolte e cel mai slab actor cu care a lucrat vreodată!

Relația dintre ei a fost atât de proastă, încât scenele în care trebuiau să apară împreună au fost filmate separat, fiecare cu dublura celuilalt. După terminarea filmărilor, nu au uitat să se „complimenteze” public reciproc. Julia a spus despre el că „poate fi fermecător și drăguț, dar, de asemenea, și complet dezgustător”, în timp ce Nolte a spus despre ea că „nu este o persoană drăguță. Toata lumea stie asta.„

 

Meryl Streep și Dustin Hoffman

Cei doi actori au avut o relație tensionată la filmările peliculei „Kramer contra Kramer” (1979). El însuşi în miezul unui divorţ urât (de Anne Byrne, după 10 ani împreună), Dustin Hoffman a făcut filmările insuportabile pentru colega care nu era atât de cunoscută la momentul filmărilor și care tocmai trecuse printr-o tragedie personală: iubitul ei, John Cazale, murise de cancer la plămâni, la scurtă vreme după terminarea lucrului la „Vânătorul de cerbi”, în care jucase şi ea, pentru a-i fi alături.

Huffman a folosit însă tragedia personală a actriţei pentru a-i provoca acesteia reacţii în faţa camerei de filmat, utile în creaţia personajului. A pălmuit-o înaintea unei scene, a provocat-o şoptindu-i numele lui Cazale, a zdrobit un pahar de vin în peretele de lângă ea:

„Data viitoare când faci asta, aş aprecia dacă m-ai anunţa dinainte”, a spus Meryl, păstrându-şi calmul, cu cioburi de sticlă în păr, povestea ulterior regizorul filmului.

Vin Diesel și Dwayne „The Rock” Johnson

Prezența celor doi masculi alfa pe platourile de filmare ale francizei „Furios și iute” a fost un lucru care le-a dat batăi de cap regizorilor, nu glumă. Alter ego-urile lor s-au ciocnit adesea la filmări, iar actorii nu au ezitat să se ironizeze public.

Dwayne a făcut referiri despre Vin Diesel pe contul lui de Instagram:

„Unii se comportă ca bărbați pe picioarele lor și adevărați profesioniști, în timp ce alții, nu. Cei care nu o fac sunt prea lași pentru a face ceva în acest sens”, fapt care l-a făcut pe Diesel să-l numească pe The Rock „laș”, spre deliciul internetului.

Până la urmă, povestea se pare că a avut urmări. „Furios și iute 9”, pelicula care se lansează acum, este primul film de la „Furios și iute 4: Piese originale” (2009) încoace care nu îl include în poveste pe Luke Hobbs (Dwayne Johnson), dar actorul susține că chiar nu putea lucra în perioada filmărilor, deoarece avea alte angajamente.

 

 

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te