Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 14 – 18 noiembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Cam grețos!”

„Mâncare pe care”, 14 – 18 noiembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Cam grețos!”

de Roxana Mirea,

O nouă cursă către titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” din cadrul emisiunii „Mâncare pe care” începe astăzi, 14 noiembrie 2022, de la ora 20:00, Acasă! Cinci concurenți motivați să câștige vor prepara feluri de mâncare delicioase și vor încerca să fie cât se poate de ospitalieri. Un lucru este cert: la sfârșitul săptămânii vom afla cine este câștigătorul premiului de 5.000 de lei. Iată cine sunt noii concurenți de la „Mâncare pe care”, din săptămâna 14 – 18 noiembrie 2022.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 14 – 18 noiembrie 2022

Săptămâna aceasta, 14 – 18 noiembrie 2022, lupta se va da între Oana, Catinca, Viorel, Marian și Victor, la „Mâncare pe care”. Curajosul care va găzdui prima cină a seriei este Viorel Luță, psihoterapeut. Acesta își va delecta oaspeții cu un meniu format din supă-cremă de dovleac, cotlet cu piure de broccoli și clătite cu brânză Mascarpone și banane.

Părerile vor fi împărțite în ceea ce privește preparatele servite: „Foarte gustos”, va spune Victor în timp ce Oana își va exprima opinia mai puțin fericită: „Cam grețos”.

Gazda va face gesturi ospitaliere și va servi mai întâi femeile de la masă. Totuși, unul dintre invitați nu se va arăta prea încântat de cele întâmplate: „Nu se poate schimba rutina? Să dai mai întâi la bărbați”, va propune Marian.

Mai mult decât atât, Viorel va servi desertul, dar fără tacâmuri: „N-avem furculițe, deocamdată savurați cu privirea”, le va mărturisi acesta adversarilor săi. „Nu te mai poți abține, nu?”, îl va întreba Catinca pe Marian, care va începe să mănânce cu mâna.

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Pentru a vedea ce note va primi Viorel din partea invitaților săi, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile ce urmează, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te