Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 26 – 30 decembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Îl știam… este celebru”

„Mâncare pe care”, 26 – 30 decembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Îl știam... este celebru”

de Roxana Mirea,

Începe o nouă serie de cine „Mâncare pe care”, săptămâna aceasta, 26 – 30 decembrie 2022. Cinci concurenți senzaționali se vor lupta în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă. La sfârșitul săptămânii, vom afla cine a strâns cele mai multe puncte și câștigă premiul de 5.000 de lei.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 26 – 30 decembrie 2022

Concurenții „Mâncare pe care” de săptămâna aceasta, 26 – 30 decembrie 2022, se pregătesc temeinic pentru Revelion. Protagoniștii sunt cinci dintre cei mai simpatici concurenți de până acum: Adelina Ipatii, Ionela Cristea, Ana Sfetcu, Cheherezada Okotaka Ebale și Bebeto Yildirim. Aceștia au concurat în săptămâni diferite și, prin urmare, nu s-au cunoscut. Ei se vor lupta de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” și premiul de 5.000 de lei.

Prima gazdă a fost… Bebeto Yildirim, concurent în prima săptămâna „Mâncare pe care” și vedetă pe Tik-Tok, unde are 3,6 milioane de urmăritori. Meniul lui pentru Anul Nou a fost unul, evident, turcesc. Acesta a servit Ali Nazik ca aperivit, curcan la cuptor cu iç pilavi și çoban salatasi la felul principal, iar la desert magnolya.

Invitatele la cină au fost luate prin surprindere încă de când bărbatul le-a deschis ușa: „Îmi deschide Bebeto… mare surpriză! Îl știam… este celebru!”, a mărturisit Ana Sfetcu.

Surprinzătoare au fost și preparatele servite, iar Bebeto a primit numai laude: „Chiar mi-a plăcut foarte mult”, „Bun de tot desertul! Senzațional! Extraordinar de bun! Mi-a plăcut maxim” au fost câteva dintre opiniile musafirilor prezenți la cină.

„M-am distrat de minune”

Momentul special pregătit de gazdă nu s-a lăsat mai prejos: Bebeto a adus două dansatoare orientale pentru a destinde atmosfera. Oaspeții cinei au avut numai lucruri bune de spus despre surpriza serii: „A fost frumos momentul”, „Cu ce puteai să începi noul an decât cu veselie și cu un dans ca totul să fie bine?”, „M-am distrat de minune”.

Primul concurent al săptămânii a acumulat un total de 77 de puncte… din 80 posibile. Următoarea gazdă va fi Cheherezada, care va găti chiar în seara aceasta. Pentru a vedea cum se vor descurca restul concurenților și cine va câștiga seria de cine speciale pentru începutul noului an, urmăriți „Mâncare pe care”, de la ora 20:00, Acasă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te