Homepage  / Articole

Mario Cimarro, băiatul rău al telenovelelor

Mario Cimarro, băiatul rău al telenovelelor

de Redactia Tvmania

Povestea din „O mare de pasiune”, telenovelă  difuzată de Acasă, se apropie de sfârşit, însă protagonistul ei, Mario Cimarro, are deja un nou angajament. După opt ani de la „Pisica sălbatică”, actorul face din nou echipă cu Marlene Favela.

.

Filmările pentru „Los herederos del monte”, unde Mario Cimarro (39 de ani) şi Marlene Favela (34 de ani) sunt din nou colegi, au început la sfârşitul anului trecut. Povestea urmăreşte destinele a cinci fraţi, toţi adoptaţi. După ce tatăl lor moare, bărbaţii descoperă că au o soră, singurul copil natural al defunctului, care revendică şi ea averea.

„M-am bucurat când am aflat că voi juca din nou alături de Marlene. Mi-a părut rău când s-au terminat filmările pentru “Pisica sălbatică”. Şi uite că acum joc din nou alături de prieteni”, a declarat actorul, ale cărui cuvinte frumoase au fost însă destul de repede contrazise de fapte.

La o scenă, Cimarro, căruia i s-a dus vestea că e dificil şi care a provocat scandal chiar pe platourile de filmare de la „O mare de pasiune” (TVSatelit a scris despre cearta lui Cimarro cu Ninel Conde), a refuzat să se lase pălmuit de Marlene Favela. Personajul i-ar fi fost perceput, a explicat el, ca un bărbat slab. Controversa a dus la discuţii aprinse cu regizorul şi scenariştii telenovelei, care, până la urmă, i-au făcut pe plac actorului.

Incidentul a strânit însă nemulţumire pe platourile de filmare, iar când unul dintre colegii săi i-a reproşat ceva lui Cimarro, acesta a sărit direct la bătaie, fiind nevoie de intervenţia celor prezenţi pentru a calma spiritele. „Pur şi simplu nu am vrut sa filmez scene care nu se potriveau cu povestea. Nu s-a întamplat mai nimic”, a declarat actorul, fostul soţ al Natalia Streignard. Cine să-l mai creadă?!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te