Homepage  / Nu rata!

Marion Cotillаrd a răspuns acuzațiilor aduse de presă în scandalul Brangelina

Marion Cotillаrd a răspuns acuzațiilor aduse de presă în scandalul Brangelina

de Redactia Tvmania

Acuzată în ultima perioadă că ar fi avut o aventură cu Brad Pitt și că ar fi, astfel, motivul divorțului cuplului Brangelina, Marion Cotillard (40) a postat un mesaj pe contul ei de Instagram.

marion-cotillard

Actrița de origine franceză a negat că ar avea o relație cu viitorul fost soț al Angelinei Jolie, care i-a fost coleg de platou în ultima perioadă (cei doi joacă împreună în filmul „Allied”, care va apărea curând în cinematografe). De altfel, prin intermediul aceluiași mesaj, Cotillard a recunoscut că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar tatăl este „cel mai bun prieten și iubirea vieții ei”, actorul Guillaume Canet (43).

marion-cotillard-instagram

Aceasta va fi prima și singura mea reacție la vârtejul de știri iscate în urmă cu 24 de ore și în care am fost implicată și eu”, scrie Marion Cottilard în mesajul postat pe Instagram, același text în care regăsim și informația despre sarcina ei.
marion-cotillard-angelina-brad-860x573
De obicei nu comentez asemenea lucruri și nici nu le iau în serios, însă pentru că această situație este o spirală și îi afectează pe oamenii pe care îi iubesc, trebuie să vorbesc. Mai întâi, acum mulți ani, l-am cunoscut pe bărbatul vieții mele, tatăl băiatului nostru și al copilului pe care îl așteptăm. El e iubirea mea, cel mai bun prieten și singurul de care am nevoie. În al doilea rând, pentru cei care au indicat faptul că sunt devastată, le răspund că sunt foarte bine, mulțumesc. (…) Nu în ultimul rând, îmi doresc foarte mult ca Angelina și Brad, pe care îi respect, să-și găsească un moment de pace în tot acest moment tulburător”, a completat actrița.

Te-ar putea interesa și:

1. Divorţul anului: Brad Pitt, luat prin surprindere, e furios pe Angelina

2. Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

3. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te