Homepage  / Ultimul număr

Maruta infige steagul la Neptun

Maruta infige steagul la Neptun

de Redactia Tvmania

Plaja din Neptun devine, din 26 iunie, „Plaja lui Maruta”. Asta nu inseamna ca afacerile cu turism reprezinta noua preocupare a lui Catalin Maruta, ci doar ca, timp de doua luni, acesta va face o emisiune de la tarmul marii.
Dupa despartirea de Realitatea TV si intoarcerea la televiziunea nationala,
„Plaja lui Maruta” este prima iesire pe sticla intr-un program regulat a prezentatorului de divertisment, exceptand „Caravana TVR”, campanie a postului public. Obisnuita de a se adresa telespectatorului face revenirea mai usoara, dar nu lipsita de emotii, pentru ca „Plaja” e un proiect la care Catalin tine si pe care vrea sa-l faca de succes.
Reteta pe care TVR 2 mizeaza si de aceasta data cuprinde muzica, discutii relaxate, reportaje, probe simpatice si informatii amanuntite despre evenimentele care au loc pe litoral, toate stapanite de o gazda volubila pe parcursul unei ore si jumatate, de la 10.00 la 11.30. Plaja „de la Steaguri” din Neptun s-a dovedit a fi terenul potrivit pentru a pune in aplicare planurile TVR 2, care a decis sa repete experienta de anul trecut, adica a emisiunii transmise de la mare, dupa ce a constatat ca mai exista public pentru asa ceva. Vara trecuta i-a gasit pe Catalin Maruta si echipa sa pe plaja din Mamaia, dar anul acesta a venit randul celei din Neptun sa fie scena Televiziunii publice, la una dintre putinele emisiuni care vor intra in casele telespectatorilor de pe litoral. Una dintre ele, direct de pe „litoralul” de la Ibiza, cea a postului Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te