Petre Catană este „Drăcușorul” de serviciu din „Camera încinsă”, de la MasterChef
Pentru prima dată la MasterChef România, audițiile aduc o nouă provocare: duelul pentru ultimul șorț al fiecărei ediții. Concurenții care nu primesc un „DA” direct, dar nici un „NU” hotărât, ci un „POATE”, ajung în „Camera Încinsă” – locul unde emoțiile ating cote maxime și unde un personaj-cheie îi va pregăti pentru confruntarea decisivă.
Ajunși la duel, cei care nu i-au convins pe chefi vor găti același preparat – ales fie de ei, fie de cel care îi aștepta în „Camera Încinsă” – fără să știe dacă acesta îi va ajuta sau îi va încurca. Cel care îi va ajuta sau îi va încurca în duel este Petre Catană, semifinalist din sezonul anterior.
Verdictul final al chefilor va veni în urma unei degustări pe nevăzute, iar porțile emisiunii culinare se vor deschide doar pentru cel care câștigă duelul, primește șorțul și merge mai departe în competiție.
„Sunt super entuziasmat să mă întorc în bucătăria MasterChef și în acest sezon! Parcă retrăiesc emoțiile de anul trecut, doar că acum vin cu o altă energie și cu o altă responsabilitate. Voi fi drăcușorul din Camera Încinsă – locul unde nimic nu e sigur, unde presiunea crește și unde concurenții vor fi testați la limită. O să-i provoc, o să-i scot din zona lor de confort și, uneori, o să par cel rău, dar adevărul este că vreau să scot ce-i mai bun din fiecare. Vreau să le arăt că bucătăria nu e doar despre a găti o rețetă corectă, ci despre a-ți găsi vocea proprie, chiar și atunci când timpul, emoțiile și stresul par să te doboare. Abia aștept să vedeți prin ce tensiuni, surprize și provocări vor trece concurenții alături de mine în acest sezon. Promit că va fi intens, neașteptat și… delicios”, spune Petre Catană despre rolul lui în acest sezon.

VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 3
Petre Catană, semifinalist în sezonul anterior „MasterChef România”
Petre Catană are 29 ani, a lucrat în Marea Britanie ca Barista, a făcut facultatea la Iași, apoi a plecat în străinătate alături de fratele și sora lui.
La „MasterChef România”, în sezonul 9, în audiții, el le-a adus chefilor un preparat atipic – stir fry de pietre. Momentul s-a viralizat repede pe social media. În parcursul lui, el a rămas printre cei mai buni concurenți din sezonul anterior (top 9), iar preparatele pe care le-a adus în față chefilor, de fiecare dată, au fost atipice.
Alte schimbări la „MasterChef România”, sezonul 10
Dincolo de „Camera Încinsă” și de duelul pentru ultimul șorț din audiții, noul sezon „MasterChef România” aduce și alte schimbări.
După audiții și Bootcamp, 24 de pasionați de gătit vor intra în bucătărie și vor lupta pentru marele premiu de 75.000 de euro și titlul de „MasterChef România 2025”. Și în acest an, chefii vor avea la dispoziție șorțul de aur, care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, fără a mai trece prin Bootcamp.
Foto: Pro TV
Abonează-te la newsletterul TVMania și primești direct pe email cele mai noi știri și recomandări TV! https://shorturl.ringier.ro/newsletter-tvmania
Citește și: