Homepage  / Ultimul număr

Mick se face de comedie

Mick se face de comedie

de Redactia Tvmania

„Tanarul” solist, in varsta de 63 de ani, al formatiei „Rolling Stones” isi incearca norocul in materie de televiziune, acceptand sa joace intr-un sitcom ABC.
Plin de energie, desi ajuns la o varsta care pare sa-i convinga familia ca ar trebui sa o lase mai moale, Mick Jagger are in lucru un nou proiect. Este vorba despre un sitcom, un serial de comedie adica, in care cantaretul ar urma sa detina unul dintre rolurile principale. Pana acum, s-a filmat numai episodul-pilot al serialului pe care canalul ABC intentioneaza sa-l includa in grila sa de toamna.
Daca e asa, Mick Jagger ar putea sa ajunga sa fie mai interesat de audiente, decat sa tina socoteala numarului de bilete vandute la concerte.
Serialul cu pricina are numele de lucru «Sa-l jefuim pe Mick Jagger» si, conform informatiilor publicate de „The Guardian”, are in centru un grup de newyorkezi care vor sa jefuiasca o persoana publica si plina de bani. Dintre toti actorii, cantaretii sau creatorii de moda, Mick Jagger li s-a parut producatorilor a fi cel mai potrivit. Si disponibil.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te