Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu a renunțat la proprietățile din România. Unde stă atunci când vine în țară

Mihaela Rădulescu a renunțat la proprietățile din România. Unde stă atunci când vine în țară
6

de Andra Stana,

Mihaela Rădulescu e una dintre cele mai iubite și cunoscute vedete din România. De aproape 15 ani, aceasta a renunțat la țara natală și s-a stabilit la Monaco, alături de fiul ei. Starul Pro TV se întoarce însă aici aici ori de câte ori are un proiect.

În vârstă de 52 de ani, Mihaela Rădulescu se împarte între viața de la Monaco, alături de iubitul Felix Baumgartner, și viața din România, aici unde e una dintre cele mai apreciate celebrități.

Vedeta de la Pro TV a dezvăluit că la Monaco petrece cel mai mult timp, dar călătorește des și în jurul lumii alături de Felix Baumgartner, își sprijină partenerul întotdeauna, scrie libertatea.ro. În România vine doar atunci când e implicată în proiecte de televiziune sau are diverse contracte cu anumite branduri.

Mihaela Rădulescu stă la hotel atunci când vine în România

Detectivul din show-ul „Masked Singer” de la Pro TV a recunoscut că nu mai deține nicio proprietate în țara ei natală. Iar atunci când zboară din Monaco pentru o perioadă scurtă de timp, stă la hotel.

Nu mai am nimic. Nu. nu. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit. Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși.

Mihaela Rădulescu

De ce a luat decizia de a se muta la Monaco

Într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care a plecat din România în urmă cu 15 ani și s-a stabilit la Monaco.

„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine.

Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a declarat vedeta de televiziune.

Mesajul emoționant scris de Mihaela Rădulescu fiului ei Ayan E tot sufletul meu, chiar dacă.. (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te