Homepage  / Știri

Mihaela Rădulescu, despre viaţă şi carieră, la „Sinteza zilei”

Mihaela Rădulescu, despre viaţă şi carieră, la "Sinteza zilei"

de Redactia Tvmania

Mihaela Rădulescu a vorbit, aseară, în premieră la „Sinteza Zilei” despre decizia ei de a se muta, împreună cu fiul ei în Monaco, scrie antena3.ro. Interviul a fost realizat în direct din Monte Carlo.

Fosta prezentatoare a „Duminicii în familie” a spus că nu pare dispusă să revină pe sticlă, dar a vorbit despre emisiunile pe care le-a filmat deja pentru postul Antena 1.

„Nu m-am întors în televiziune. Am înregistrat opt emisiuni de divertisment care vor fi difuzate în curând. Sunt emisiuni de calitate și cam atât despre activitatea mea în domeniu”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Despre noul proiect de la Antena 1, TVmania a aflat că nu s-a decis încă un tronson orar în care va fi difuzată noua emisiune, nici ziua săptămânii în care o vom putea urmări pe Mihaela Rădulescu pe micile ecrane.

Întrebată despre motivul pentru care a ales să renunțe la viața ei din România, dar și la cariera din televiziune, Mihaela Rădulescu a răspuns: „Nu aveam o supărare generalizată pe cineva. Am încercat totuşi să punctez că eram supărată pe nişte colegi din breaslă şi aveam toate motivele să fiu. Erau oameni care făceau aceeaşi meserie ca şi mine, nu le greşisem cu nimic, dar atunci când am avut nevoie de ei sau când pur şi simplu mi-ar fi plăcut să fie de aceeaşi parte a barierei, ei mi-au fost total împotrivă“, a declarat vedeta TV.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te