Homepage  / Articole

Update: Mihaela Rădulescu iubeşte cu patimă

Update: Mihaela Rădulescu iubeşte cu patimă

de Redactia Tvmania

Într-un interviu în exclusivitate, Mihaela Rădulescu le-a dezvăluit reporterilor Kanal D cum este ea atunci când lumina reflectoarelor se stinge.

„Sunt o femeie normală. Eu așa mă simt când sunt cu băiatul meu de mână, atunci când fac lecțiile cu el, atunci când mă trezesc dimineața să-i prepar micul dejun”.

Cât despre lucrurile pe care lumea nu le știe despre ea, vedeta a dezvăluit: “Din când în când, îmi place să fumez trabuc!”. În plus, ea a recunoscut că plânge la filme, mai ales de când a devenit mamă.

Mihaela Rădulescu: “Nu m-am blocat în suferinţă”

„Răul din anumite situaţii l-am simţit așa cum trebuie, am plâns, m-am chinuit, dar nu m-am blocat în suferință. Am dorința de a merge înainte orice ar fi, cred că asta e una dintre calităţile mele”, a spus vedeta.

Când iubește, Mihaela Rădulescu o face cu tot sufletul. Fosta prezentatoare a emisiunii „Duminica în familie”, recunoaște că nu-i plac relațiile simple, banale, ci le preferă pe cele pasionale, scrie Libertatea.ro.

„Nu prea sunt genul jumătate de măsură. Nu ştiu să iubesc simplu, fără patimă. Recunosc că îmi plac lucrurile astea cu flacără foarte mare, despre care înțelepții spun că trec repede.

Mie nu mi s-a întâmplat asta și nu cred că într-o altă situație din viața mea m-am simţit mai liberă, mai creativă, mai frumoasă”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru emisiunea „D-Paparazzi” de duminică, difuzată la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te