Homepage  / Televiziune

Prăjiturela revine la TV Paprika. „Sper că cele două show-uri pe care vi le-am pregătit să fie pe gustul publicului” EXCLUSIV

Prăjiturela revine la TV Paprika. „Sper că cele două show-uri pe care vi le-am pregătit să fie pe gustul publicului” EXCLUSIV

de Vasilica Rogozanu,

Mihaela Sava, cunoscută publicului drept Prăjiturela, revine în forță la TV Paprika cu două emisiuni pline de savoare și povești autentice. Din 20 septembrie, telespectatorii o pot urmări într-un nou show dedicat pasionaților de grătar, dar și într-un sezon proaspăt al îndrăgitului program „De la fermă în farfurie”.

Din 20 septembrie, Mihaela Sava aka Prăjiturela revine cu noutăți la TV Paprika. De la 17.30 postul programează „Se poate și la grătar”, iar de la ora 18.00, este programat al doilea sezon al emisiunii „De la fermă în farfurie”, lansată toamna trecută.

De luna asta, te vom vedea la TV Paprika într-o nouă emisiune „Se poate și la grătar”. Despre ce este vorba în noul show?

Cred că „Se poate și la grătar” va fi un show pe gustul românilor. În prima parte a emisiunii merg prin piețe – din București și împrejurimi, cumpăr tot soiul de bunătați – apoi ajung acasa și gătesc cu ce am cumpărat. Partea a doua se întâmplă chiar în curtea casei noastre.

Prăjiturela ne tentează cu noi delicii la grătar la TV Paprika

Unde au avut loc filmările? Și cât timp au durat?

Filmările au avut loc la începutul verii în București, dar și Giurgiu și Ilfov. Documentarea și pregătirea pentru filmările propriu zise au durat și, de regulă, durează cel mai mult: câteva săptămâni. Filmările au durat 6 zile – câte o zi per episod. Și când spun „o zi” vorbesc de dimineata la 7 până seara la 22-23. Cam atât durează, în general, filmarea unui episod de 24 de minute.

Cât de greu a fost să faci o astfel de emisiune?

Este foarte greu să faci o astfel de emisiune pentru că, pe lângă filmarea propriu zisă, care durează multe ore, mai ales când sunt implicați și „invitați”, cum e în cazul ambelor emisiuni, documentarea ia destul de mult timp. Este greu, însă este și foarte frumos.

O emisiune cu grătar: din motive de dietă sau pentru că românii sunt pasionați de grătar?

Haha, bună întrebare. Și, și. Ideea acestui show a fost a regizorului. El „a plantat sămânța”, apoi eu, ca realizator al emisiunii, l-am dezvoltat. Fiecare emisiunie are o temă, grătar în stil mediteranean, texan-american, românesc, vegetarian, oriental și urban. Am încercat să acopăr toate preferințele de gusturi, cu atât mai mult cu cât în fiecare emisiune voi găti meniuri complete: fel principal și desert, toate la grătar.

„De la fermă în farfurie” ajunge la sezonul 2

Revii, în același timp, și cu un nou sezon „De la fermă în farfurie”. Prin ce peripeții ai trecut de data aceasta? În ce locuri ai fost? Ce ne aduci nou?

Suntem foarte bucuroși că primul sezon a fost îndrăgit de public, drept urmare credem că sezonul 2 nu va dezamăgi. Va fi un sezon în care vom dărâma multe mituri, vom afla multe curiozităti și informații interesante și vom descoperi comunități minunate. În acest sezon vom descoperi împreună în ce condiții cresc ciupercile champignon, la cât timp dau sturionii icre, cum se obține un ulei presat la rece de cea mai bună calitate; vom afla ce gust are o brânză medaliată cu aur, câte bunătați se pot face din cireșe și, nu în ultimul rând, vom vedea un ciclu întreg de viață al unui struț.

Prăjiturela adoră show-urile de life-style

Show-urile culinare/ de life style de acest fel sunt foarte la modă. De la Meghan Markle la Pamela Anderson, toată lumea bună face astfel de emisiuni. Te uiți la genul ăsta de emisiuni?

Da, mă bucur mult că atât show-urile culinare, cât și cele care privesc întreaga gospodărie sunt din ce în ce mai vizionate. Da, îmi plac și le urmăresc. Mi-ar plăcea să văd și un sezon întreg despre grădinărit al Marthei Steward.

Cum a fost pentru tine vara care a trecut?

Mulțumesc pentru întrebare. A fost o vară superbă. În prima parte am dormit puțin și am muncit mult, însă în a doua parte am redus turația motoarelor și m-am refăcut. Aștept cu brațele deschise și mintea odihnită „recolta” toamnei. Sper că cele două show-uri pe care vi le-am pregătit să fie pe gustul publicului.



Urmărește-ne pe Google News
Cel mai nou VIDEO
Insula Iubirii 2025
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton