Homepage  / Ultimul număr

Mircea se joaca de-a actorul

Mircea se joaca de-a actorul

de Redactia Tvmania

Lui Mircea Radu nu-i mai ajunge micul ecran. asa ca debuteaza pe marele ecran in pelicula „Sistemul nervos”, regizata de maestrul Daneliuc, ce are premiera pe 8 aprilie. Pentru acest film, el s-a intors la dragostea dintai: stirile.
In ultima vreme, pare ca s-a mai iscat o moda printre vedetele noastre de televiziune: sa joace in filme. Pentru unii, slujba de actor nu e doar o cochetarie. E cazul Monicai Barladeanu, care a schimbat si continentul pentru a avea mai multe sanse sa obtina roluri. Pentru altii insa, incercarea e o experienta. Placuta, interesanta, dar care nu se lasa cu o dezertare din breasla ziaristilor. Peste doar cateva zile, chipul lui Mircea Radu poate fi zarit nu numai pe ecranul televizorului, la emisiunea „Din Dragoste”, al carei prezentator este din toamna lui 2000. admiratorii lui pot sa-l vada in marime XXL, la cinematografe, in productia romaneasca „Sistemul nervos”.
Mircea Radu joaca un rol familiar: de prezentator de stiri. In film, numele lui e Paul, un barbat care devine obsesia unei pensionare, batrana Nica (interpretata de Rodica Tapalaga). Femeie de la tara, Nica il pandeste seara de seara, la televizor, pe Paul, de care s-a indragostit. Iar cand o ghicitoare ii spune ca barbatul are dusmani multi, Nica isi propune sa-l salveze. Pleaca la oras, la fiica sa, si acapareaza telecomanda pentru a ramane pe postul unde apare Paul. Il cauta pe acesta la televiziune, ii scrie poezii, devenind tinta ironiilor apropiatilor. Incearca sa ajunga la primul ministru, apoi la presedintele televiziunii. Se face de ras si vrea sa se sinucida. Cand ajunge la un sanatoriu, unde familia o convinge sa se interneze pentru a se linisti, prima ei intrebare este daca exista televizor in camera. Ca sa-l vada pe Paul.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te