Homepage  / Vedete româneşti

Misha, primele declarații, după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o: „Va avea de așteptat mult și bine”

Misha, primele declarații, după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o: „Va avea de așteptat mult și bine”
12

de Redactia Tvmania

Misha a făcut primele declarații, după ce Connect-R a recunoscut în cartea sa, „Din livada cu nuci”, că i-a fost infidel în nenumărate rânduri.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în anul 2013, iar 5 ani mai târziu, în anul 2018, au divorțat. Din iubirea lor, a venit pe lume o fetiță. Chiar dacă s-au despărțit, fără a dezvăluit motivul divorțului, cei doi au păstrat o relație civilizată, de dragul fiicei lor. Acum, Connect-R a spus adevărul despre divorțul de Misha, în cartea sa care se numește „Din livada cu nuci”.

„Poți să stai lângă o persoană și evoluția ei spirituală să aibă altă viteză. A ta sau a ei! Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera. Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi, nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Totuși, indisciplina mea nu ar trebui să fie un necaz pentru nimeni. E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec. Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva, care să strângă în urma mea, o femeie care să facă curățenie în casă”, a spus Connect-R.

Connect-R recunoaște că a înșelat-o pe Misha de mai multe ori. Artistul își dorește să se împace cu fosta soție, însă ea îi reamintește mereu de greșelile pe care le-a făcut în trecut.

Misha, prima reacție după dezvăluirile lui Connect-R

„E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi. Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a spus Misha, pentru antenastars.ro.

Misha și Connect-R au divorțat acum aproape șase ani. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața. Artistul nu a fost observat în compania vreunei alte femei, iar Misha, concurentă la Te cunosc de undeva 2023, spune că este singură. Artista mărturisește că nici nu are timp să se implice într-o nouă relație.

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva. Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a mai spus Misha, pentru unica.ro.

connect-r-adevarul-despre-divortul-de-misha-2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te