În urmă cu doar câteva săptămâni, Monica Anghel, una dintre cele mai cunoscute soliste din România, a îngrijorat fanii printr-o fotografie în care apărea pe patul de spital. Acum, artista a dezvăluit motivul pentru care a ajuns pe mâinile medicilor.
de Adriana Diură,
În urmă cu doar câteva săptămâni, Monica Anghel, una dintre cele mai cunoscute soliste din România, a îngrijorat fanii printr-o fotografie în care apărea pe patul de spital. Acum, artista a dezvăluit motivul pentru care a ajuns pe mâinile medicilor.
Cuprins
Solista a anunțat că s-a externat după cea de-a doua operație pe coloană.
„Multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune, mi-au fost de mare folos, ma înclin! Astazi m-am externat după cea de-a doua operație pe coloană”, a spus ea pe rețelele sociale.
Prima operație la coloană pe care Monica Anghel a suferit-o a avut loc în anul 2017. Atunci, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală din cauza herniei de disc pe care o avea, ajungând să șchiopăteze.
După ce a încercat mai multe tratamente care nu au avut efect, Monica Anghel a fost nevoită să se opereze, pentru a evita complicațiile. Deși a fugit de intervenția chirurgicală, nu a putut fi evitată, potrivit protv.ro.
În urmă cu ceva timp, solista a devenit instructor de fitness certificat, după ce a reușit să slăbească în jur de 40 de kilograme.
„Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea”, a spus Monica Anghel pentru Click.
În cadrul aceluiași interviu, Monica Anghel a dezvăluit și ce preferă să mănânce în zilele când nu are chef să gătească.
„Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, a mai spus cântăreața.
Monica Anghel a mărturisit că, uneori, nu poate rezista poftelor de dulce. În astfel de momente, apelează la mere, dar nu se oprește aici și își permite să savureze și câteva prăjituri.
„Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie, și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a mai explicat vedeta.
Artista s-a înscris la cursuri de instruire în domeniul fitness-ului, nutriției și psihologiei nutriționale, dorind să se perfecționeze și să-și împărtășească cunoștințele acumulate.
„M-am înscris si la niste cursuri foarte interesante: instructor de fitness, consultant nutritionist, consultant psihlogie nutritionala… M-am înscris la aceste cursuri pentru că vreau să mă perfecționez si, la rândul meu, dacă cineva va avea nevoie de ajutorul meu, sa pot să-i vin în întâmpinare”, povestea artista.
Foto: Instagram, arhivă tvmania.ro
Citește și: