Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Anca Serea nu și-a vizitat niciodată soacra. Ce spune despre relația cu mama soțului ei

Motivul pentru care Anca Serea nu și-a vizitat niciodată soacra. Ce spune despre relația cu mama soțului ei
10

de Ioana Maria,

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au încercat să fie întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor personală, însă atunci când sunt întrebaţi nu se feresc să dea detalii din intimitate. Partenera cântăreţului a vorbit recent despre relaţia cu soacra sa. Iată cum se înţeleg cele două.

„De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. Mergem la Baia Mare. Da, sigur că da! (n.r. – să fie o distanță mai mică între ea și soacră). De ce nu? Este o femeie deosebită. Am foarte mult respect pentru ea și, da, este un om foarte de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori pe an la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea. Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut”, a mărturisit Anca Serea, la un post TV, potrivit Wowbiz.

Ce-greseala-a-facut-Anca-Serea-in-direct-la-TV.-Adrian-Sina-i-a-atras-imediat-atentia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Anca Serea, adevărul despre relaţia cu soacra sa

Deși este căsătorită cu Adi Sînă din 2015, vedeta nu a ajuns niciodată la casa mamei lui Adi Sînă, însă niciodată nu este prea târziu. Vedeta va merge cu copiii ei pentru prima dată în acea zonă a țării, iar Adi Sînă le va arăta împrejurimile, scrie kudika.ro.

Vedeta a spus că soțul ei merge des în acele locuri, însă timpul și distanța au făcut-o pe Anca Serea să nu ajungă niciodată, până acum, în casa soacrei sale.

„Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut”, a adăugat Anca Serea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te