Homepage  / Ultimul număr

Muza lui Chivu

Muza lui Chivu

de Redactia Tvmania

Adelina Elisei l-a cucerit pe capitanul nationalei Cristi Chivu si nu este doar o domnisoara frumoasa care citeste de pe prompter. A lucrat ca reporter sportiv la Mediafax si ar putea oricand sa predea cu succes franceza la o scoala generala.

Foarte putina lume auzise de Adelina Elisei inainte sa apara in presa stirea ca ea este noua iubita a fotbalistului Cristi Chivu. Interesul si curiozitatea opiniei publice a generat o „vanatoare” in toata regula a noului cuplu. Pe parcursul orei pe care am petrecut-o discutand cu Adelina am remarcat ca nu este artificiala si ca este un amestec de echilibru si timiditate. Are o doza de maturitate si seriozitate pe care nu o au multe fete de varsta ei (25 de ani). Am intrebat-o pe Adelina care este cea mai buna metoda de a face fata unei relatii atat de mediatizate. „Nu stiu daca exista o metoda sigura, pentru ca, daca nu vorbesti si mentii misterul, ziaristii innebunesc, daca vorbesti, deja se fac speculatii si asta poate sa-ti afecteze relatia. De asta noi ne-am pus de acord sa facem publica relatia noastra si am lasat fotografii sa ne faca poze. Restul insa vrem sa-l tinem pentru noi, pentru ca e relatia noastra, nu e relatia tarii”. Nu o deranjeaza ca lumea i-a pus eticheta „iubita lui Chivu”, dar continua sa nu ofere detalii clare sau declaratii siropoase atunci cand o intreb de el. „Mie imi place ansamblul, iar detaliile le descopar acum, pe parcurs. Eu sunt foarte rezervata, nu-mi fac absolut nici un plan, e o relatie obisnuita, insa el este foarte cunoscut, asta e singura problema. Insa trebuie sa-mi asum lucrul asta. Toata lumea ne intreaba cand ne casatorim – dar cine face acest pas dupa doar cateva saptamani? Chiar nu stiu ce o sa fie maine, dar pot sa spun ca ma simt foarte bine acum.”
Sportul este unul dintre subiectele preferate ale Adelinei si a avut aceasta pasiune de cand era mica. „De mica mi-a placut sportul – stiu ca jucam tenis cu piciorul si fetele jucau elasticul. Eram foarte baietoasa, ma bateam cu baietii, jucam fotbal si mergeam pe stadion. Chiar si acum, cand calatoresc, fie ca e vorba de Munchen sau Roma, eu trebuie sa vad stadionul de acolo, am aceasta curiozitate. Am fost si la rugby si la hochei, dar cu fotbalul e altceva, nu degeaba e sportul rege”. Franceza si literatura au fost disciplinele unde Adelina a excelat si a participat la olimpiade, chiar daca parintii au indemnat-o sa studieze informatica. Din Piatra Neamt a venit in Bucuresti in clasa a noua.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te