Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix anunță cel de-al doilea sezon „Altered Carbon”, dar fără actorul Joel Kinnaman în rolul Takeshi Kovacs

Netflix anunță cel de-al doilea sezon „Altered Carbon”, dar fără actorul Joel Kinnaman în rolul Takeshi Kovacs

de Redactia Tvmania

După un prim sezon, primit bine de public, care a fost disponibil pe platformă în februarie anul acesta, Netflix anunță al doilea sezon „Altered Carbon”, în care rolul lui Takeshi Kovacs nu va mai fi interpretat de Joel Kinnaman.

Pentru cel de-al doilea sezon, Netflix și Skydance Television vor realiza noile episoade ale serialului „Altered Carbon”, bazat pe romanele SF ale lui Richard K. Morgan. David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross vor produce din partea Skydance. Și James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) se va număra printre producătorii executivi. Iar Laeta Kalogridis își va relua rolul de producător executiv al serialului. Tot cu ocazia celui de-al doilea sezon, Alison Schapker se alătură echipei de producție în calitate de producător executiv.

 

Anthony Mackie va interpreta rolul lui Takeshi Kovacs

Anthony Mackie a terminat Școala de Actorie Juilliard și a fost descoperit după ce a primit review-uri foarte bune pentru interpretarea rolului lui Tupac Shakur în spectacolul Up Against the Wind. La scurt timp, Mackie și-a făcut debutul în film, în 8 Mile, unde a interpretat rolul lui Papa Doc.

În 2009, actorul a jucat rolul Sergentului JT Sanborn în The Hurt Locker și rolul lui Tupac Shakur în Notorious. Mackie a mai făcut parte și din distribuția filmului All The Way, în regia lui Jay Roach, unde l-a interpretat pe Martin Luther King Jr., alături de Bryan Cranston – în rolul lui Lyndon B. Johnson.

Mackie face parte și din familia Marvel, acesta jucând rolul lui Sam Wilson/The Falcon în Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Civil War, dar și în Avengers: Infinity War.

Actorul mai apărut și în Million Dollar Baby, Brother to Brother, Shelter, Pain & Gain, The Adjustment Bureau, The Night Before. În curând, va mai putea fi văzut în The Hate U Give, un film bazat pe romanul lui Angie Thomas, care va fi lansat în luna octombrie. Anul viitor, Mackie va mai apărea și în Miss Baia, alături de Gina Rodriguez.

 

„Carbon modificat” a apărut la Editura Paladin

Romanul „Carbon modificat”, după care s-a adaptat serialul „Altered Carbon”, semnat de scriitorul britanic Richard K. Morgan a apărut la Editura Paladin, în aprilie 2018, în traducerea din limba engleză a lui Petru Iamandi.

„Carbon modificat” este prima carte a lui Richard K. Morgan și a apărut în Marea Britanie în 2002, unde a primit un an mai târziu Philip K. Dick Award pentru cel mai bun roman. În 2003, povestea eroului Takeshi Kovacs a continuat cu romanul „Broken Angels”, iar în 2005 a apărut și ultima (deocamdată) parte, „Woken Furies”. Ultimele două cărți nu au fost încă traduse în limba română.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te