Homepage  / Ultimul număr

Nicoleta Jolie

Nicoleta Jolie

de Redactia Tvmania

Un par superb, picioare lungi si sani de invidiat. Sex appeal cat cuprinde. Dupa Nicoleta Luciu si o femeie ar intoarce capul. Incontestabil, toate aceste atuuri au cantarit greu, dar celebritatea nu a venit pe tava. Drumul a fost unul sinuos, dar Nicoleta nu s-a lasat intimidata. Incet dar sigur si-a consolidat pozitia in televiziune, la dreapta lui Teo, si-a facut loc in lumea plina de invidii a show-biz-ului romanesc si a castigat un binemeritat loc in topul celor mai sexi vedete de televiziune.
Inceputul de an i-a adus si un telefon nou nout, aceasta pentru ca in luna decembrie anului trecut, Nicoleta si-a pierdut pentru a saptea oara telefonul mobil. Altfel in 2004 totul i-a mers din plin. „A fost un an bun pentru mine si nu pot spune ca am avut nereusite. In schimb am reusit sa raman la emisiunea lui Teo, am scos un album cu Laguna, am primit masina si telefonul pe care mi le doream.” La inceput de an spera ca totul sa mearga de la sine. Intentioneaza sa lanseze un nou videoclip (mai ales ca ultimul single s-a bucurat de succes), sa isi sustina pe cat poate de mult sora mai mica, Iuliana care canta in trupa Kiss . Pe primul loc ramane, insa, tot televiziunea.
La Teo si-a castigat o imagine de fata frumoasa si cam atat. Am intrebat-o daca are de gand sa schimbe in vreun fel aceasta imagine, iar raspunsul nu ne-a mirat:” Vom vedea pe parcurs. Nu este o decizie care sa depinda de mine. La Teo se lucreaza in echipa.” Totusi Nicoleta are planuri de viitor si in ceea ce priveste antrenamentul intelectual. Citeste „De ce iubim femeile” de Mircea Cartarescu si intentioneaza sa se inscrie la facultatea de comunicare si relatii publice. Nu ii va fi usor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te