Homepage  / Știri

Nicoleta Luciu va avea două bone pentru tripleţi

Nicoleta Luciu va avea două bone pentru tripleţi

de Redactia Tvmania

De două luni, Nicoleta Luciu e în repaus total, la pat, în aşteptarea tripleţilor ei. Cum nu are voie să facă nici un fel de efort, se relaxează „forţat”, citind despre ce o aşteaptă după naşterea lui Kevin, Kim şi Karoly.

Nicoleta Luciu (30 de ani) nu s-a obişnuit cu statul, chiar dacă în primele trei luni de sarcină (februarie-aprilie) medicul i-a impus un repaus de 70%. Din iulie stă doar în pat şi spune că asta i se pare cel mai dificil la a doua sarcină: „Mi se pare foarte greu să stai fără să faci nimic. Este cel mai greu lucru, dar pentru binele copiilor voi avea răbdare. Mă relaxez toată ziua, pentru că nu am de ales. Pentru că nu mai pot să mă deplasez, vin prietenii la mine”, povesteşte viitoarea mămică de tripleţi.

Însărcinată în şapte luni, iubita lui Zsolt Csergo va naşte în septembrie, prin cezariană, la Maternitatea Polizu, când va hotărî medicul că a venit momentul, urmând ca după aceea să devină mamă cu normă întreagă. Şi cu ajutoare multe. Va sta acasă până când cei mici iau în greutate şi va conta pe sprijinul „mamei mele, al mamei lui Zsolt, a două bone.. şi bineînţeles, al Zsolt Jr.”, spune bruneta.

Ia cu apă, mami!

Cum la prima sarcină, de acum trei ani, s-a îngrăşat cu 45 de kilograme, acum Nicoleta a avut mai multă grijă: „Nu am avut multe pofte. În perioada sarcinii am încercat să mănânc cât mai sănătos. Din când în când am mai mâncat popcorn la un film”.

Şi spune că nu va repeta dieta drastică din 2008, când a slăbit 35 de kilograme în două luni mâncând doar supe, iaurturi şi carne fiartă. „După ce nasc n-o să mai ţin nici o dietă, o să mănânc doar foarte sănătos, în general fructe, legume, lactate şi carne foarte rar”.

Dar alte lecţii spune că nu a învăţat, pentru că „O sarcină cu tripleţi este foarte diferită de una normală. Pe durata unei sarcini normale poţi să munceşti până în ultima zi, în schimb la o sarcină cu tripleţi stai mai mult la pat. Nu există comparaţie”.

Nicoleta e răsfăţată de toată familia în această perioadă: „Zsolt Jr. îmi pupă toată ziua burtica, ce mănâncă el îmi dă şi mie «pentru bebeluşi» şi are grijă să beau apă, iar în perioada aceasta Zsolt stă mai mult la Bucureşti decât la Miercurea Ciuc”.

3 copii cu K

Da, stă în pat de două luni pline şi mai are de îndurat, iar după naştere primele trei luni vor fi cele mai dificile („Până iau cei mici în greutate, până îi aduc la acelaşi program de somn”), dar nu regretă deloc decizia de a păstra toţi copiii.

„Mi-am dorit foarte mult tripleţi. Dacă mi-ar fi spus cineva că o să am tripleţi, nu aş fi crezut. Sunt foarte fericită! Casa va fi plină de copii, aşa cum mi-am dorit!”, se entuziasmează ea.

Nicoleta ştie deja cum vor fi botezaţi tripleţii: fetiţa va fi Kim, un băieţel – Kevin, ca puştiul descurcăreţ din „Singur acasă”, iar cel de-al doilea, Karoly. „M-au atras numele acestea în urma unor vizionării unor filme, seriale şi cărţi citite. Mi-au plăcut şi au rezonanţă.”, povesteşte vedeta Acasă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te