Homepage  / Televiziune

Noutățile lunii octombrie 2022 la Disney Channel și Disney Junior

Noutățile lunii octombrie 2022 la Disney Channel și Disney Junior

de Andra Stana,

Filmele „Zombi 3” și „Misterul mumiei 2” vor avea premiera la finalul lunii pe Disney Channel, iar telespectatorii se vor putea bucura și de noi sezoane din „Casa lui Raven” și „O vrăjitoare îngrozitoare”. Tot în octombrie, la Disney Junior vor fi difuzate noi episoade din „Alice în cofetăria minunilor” și „Eroii în pijama”.

Noutățile lunii octombrie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

CASA LUI RAVEN – PREMIERA SEZONULUI 5

Serialul „Casa lui Raven” urmărește poveștile amuzante și aventurile a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate și cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker și Nia, și fiul lui Chelsea, Levi – și care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă, în care uneori apare și cea mai bună prietenă a gemenilor și vecina lor, Tess. În cel de-al cincilea sezon, când tatăl lui Raven, Victor, are o problemă de sănătate, Raven și Booker se întorc în San Francisco pentru a-l ajuta. Booker își dă seama că îi place San Francisco și va decide să rămână acolo o vreme.

Din 10 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00

O VRĂJITOARE ÎNGROZITOARE – PREMIERA SEZONULUI 2

Bazat pe seria de romane cu același nume scrisă de Jill Murphy, serialul o urmărește pe Mildred Hubble și pe prietenele ei la Academia Cackle, sub conducerea grijulie a directoarei Miss Cackle și a directoarei adjuncte Miss Hardbroom (Raquel Cassidy). În al doilea sezon al seriei, Mildred se întoarce în cadrul Academiei, o vrăjitoare mult mai bună, însă obstacolele o vor împiedica să-și ducă la capăt prima magie.

De luni până vineri, din 17 octombrie, de la ora 20:25

ZOMBI 3

Zed și Addison sunt în ultimul an de liceu la Seabrook și totul merge cât se poate de bine. Orașul a acceptat în sfârșit monștrii ca parte din comunitate și a devenit un cămin pentru monștri și oameni deopotrivă. Zed e aproape de obținerea unei burse la fotbal, devenind astfel primul zombi care urmează colegiul (și e bucuros că va merge cu Addison, care a fost acceptată deja). Addison vrea să marcheze inaugurarea noului pavilion al majoretelor și invită echipe din toată lumea să concureze la campionatul de majorete. Orașul e șocat de apariția unui grup intergalactic de intruși extratereștri care vor să concureze. Reticenți, monștrii și oamenii din Seabrook acceptă ca extratereștrii să participe la campionat, dar devin suspicioși când descoperă că aceștia vor ceva mai mult decât un concurs amical. Luminile intermitente sau care alternează rapid pot afecta telespectatorii fotosensibili.

Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 17:00

MISTERUL MUMIEI 2

Amy se pregătește pentru nunta cu tematică Halloween a tatălui ei cu logodnicul său Carl, când Amy, Gilbert și Marshall descoperă că prietenul lor mumie Harold și iubita sa Rose ar putea fi în pericol. Stobek, o mumie malefică care de o mie de ani îl dușmănește pe fostul său cel mai bun prieten, devenit rival, Harold, este trezit în mod neașteptat și caută să se răzbune. Cu ajutorul lui Larry, lacheul său hipnotizat, Sobek o răpește pe Rose, iar Amy, Gilbert, Marshall, Buzzy și Harold trebuie să-și folosească talentele pentru a o salva și a o aduce la timp la nuntă.

Duminică, 30 octombrie, de la ora 17:00

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

În weekendul 29-31 octombrie, începând de la 9 dimineața, puteți urmări la Disney Channel un maraton de episoade cu tematică de Halloween și filmele înfricoșător de amuzante: Misterul Mumiei 1 și Misterul Mumiei 2, dar și cele 3 părți ale francizei Zombi.

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA

În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școală ca toți ceilalți. Însă când ceva rău se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț al dreptății, se pregătesc pentru misiunile lor – însă trebuie să aștepte căderea serii când întregul oraș adoarme pentru a nu fi văzuți. Ei își pun pijamalele și își activează amuletele de animale și se transformă în alter ego-urile lor de supereroi, Pisoi, Bufniță și Șopi și devin Eroii în pijama. În noile episoade, Pisoi vrea să își testeze viteza incredibilă și să îi depășească pe răufăcătorii Carly și Cartoka. O mulțime de aventuri rapide îi așteaptă luna aceasta pe micii telespectatori.

Din 21 octombrie, de la ora 19:30

NOI EPISOADE DIN ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR

Tânăra Alice continuă să facă magie în Cofetăria Minunilor, urmând rețetele minune din cartea de bucate fermecată lăsată moștenire de bunica sa. Ajutată de Ferghi, Hati, Rosa și alte personaje, Alice va reuși să aducă oamenii împreună pentru a sărbători prietenia. În noile episoade micii telespectatori vor descoperi pentru cine va trebui Alice să coacă de data aceasta.

Din 1 octombrie, de la ora 20:00

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

În acest an, în weekendul 29-31 octombrie, Disney Junior sărbătorește cel mai înfricoșător și mai fantastic Halloween de până acum! Alăturați-vă nouă în aceste trei zile în care vor fi difuzate episoade cu tematică de Halloween ale serialelelor preferate de telespectatori printre care: Prietenii cățeluși, Doctorița Plușica sau Eroii în pijama.

Sursa foto: Disney Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te