Homepage  / Televiziune

Nume noi în distribuția „Lia”, serialul românesc de la Antena 1. Trei actori din „Adela” s-au alăturat proiectului

Nume noi în distribuția „Lia”, serialul românesc de la Antena 1. Trei actori din „Adela” s-au alăturat proiectului
18

de Andra Stana,

Alecsandru Dunaev, actorul care îl interpretează pe Mihai în serialul „Adela”, se alătură proiectului „Lia”. De asemenea, în noul serial românesc de la Antena 1 vor juca și alți doi actori iubiți de fanii „Adela”. Iată despre cine este vorba.

Antena 1 a anunțat vineri, 9 decembrie 2022, când este premiera noii producții românești. De asemenea, tot atunci s-a aflat și că distribuția s-a mărit cu trei noi nume. Astfel, Alecsandru Dunaev, care e acum protagonist în „Adela”, va face parte din distribuția serialului „Lia”.

Totodată, în noua producție, care îi are pe Ana Bodea, Ștefan Floroaica și Ioana Blaj în rolurile principale, au primit roluri și alți doi actori din „Adela”. Este vorba de Marian Râlea și Toto Dumitrescu. Pe aceștia îi vom vedea, așadar, din 12 ianuarie 2023, la Antena 1, în fiecare seară de jos.

Distribuția „Lia” s-a mărit cu trei noi nume

Cine este Alecsandru Dunaev, noul actor din distribuția „Lia”

În „Adela”, care va ajunge la final în curând la Antena 1, Alecsandru Dunaev este Mihai, personajul principal masculin „disputat” de două surori. În viața reală, Alecsandru Dunaev (31 de ani) este actor cu acte-n regulă și un prieten de nădejde pentru partenera sa, Mara Oprea, alias Adela.

cine-este-alecsandru-dunaev-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Când a acceptat rolul din „Adela”, el avea deja experiență, acesta jucând anterior în piese de teatru, dar și proiecte publicitare. Dunaev, care are origini rusești, a fost chiar olimpic la limba rusă.

„Am avut bucuria s-o vizitez (Moscova, n.r.) de două ori. O dată, la o olimpiadă internațională a diasporei ruse, în care am descoperit spiritul cazon al rușilor și grija pe care o poartă delegațiilor străine venite la ei, iar a doua oară, într-o vacanță primită ca premiu după un loc 2 la Olimpiada Națională.

M-a impresionat enorm acel oraș, chiar dacă l-am găsit în plină renovare, cu o mare parte din obiectivele arhitecturale acoperite cu pânză, în plin șantier, cu principalul bulevard (Nevskii Prospekt) în plină asfaltare. Asta se întâmpla acum 15, respectiv 13 ani. Nu cred că mai țin minte mare lucru, trebuie neapărat să-mi refac amintirile de acolo.”, a declarat Alecsandru Dunaev.

Cine este Marian Râlea, noul actor din distribuția „Lia”

Actorul Marian Râlea este cunoscut de o țară întreagă. De curând, Magicianul de la Abracadabra i-a dat viață lui Mitu în serialul „Adela”, de la Antena 1. În 2023, el va intra în pielea unui personaj din „Lia”.

Interpretul lui Mitu din „Adela” nu a fost primul din familie care a dat la Teatru, fratele său a început facultatea înainte lui. Cu toate că a terminat Liceul de Construcții, dragostea pentru teatru a început încă din copilărie.

Mi-a plăcut teatrul de mic. Încă din grădiniţă, păstrez o fotografie cu mine pe o trotinetă, dintr-o scenetă, undeva la o casă de cultură, unde se făceau atunci serbările.

Am continuat şi în școala primară, descoperisem deja poeziile, mă jucam de-a teatrul cu toţi copiii, îmi făceam cortină, ne învăţam rolurile, deveneam eroi. Aveam Tâmpa şi pădurea lângă noi, un prilej foarte bun să întruchipăm acolo toţi eroii din jocurile noastre.

Pasiunea a continuat şi în liceu, unde am făcut mult teatru. Îmi aduc aminte, jucam o piesă în care trebuia să am părul lung şi, cum pe vremea aceea nu se putea purta aşa ceva, aveam o dispensă de la Poliţie, mai exact de la Miliţie, cu care puteam circula”, a povestit Marian Râlea, pentru viva.ro.

Cine este Toto Dumitrescu, noul actor din distribuția „Lia”

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, unul dintre actorii din „Adela”, a primit un rol și în noul serial de la Antena 1, „Lia”.

În „Adela”, tânărul îl interpretează pe Floppy, iar experiența de a juca în producția de pe Antena 1 i-a schimbat radical viața personală, recunoaște Toto.

Am intrat în pielea lui Floppy (…). Din multe puncte de vedere, această experiență nu doar îmi afectează viața personală, ci mi-o schimbă radical.. în bine.”, a scris Toto Dumitrescu, referindu-se la experiența sa de pe platourile de filmare de la „Adela”, pe Instagram.

De asemenea, pe Toto Dumitrescu l-ați putut vedea și la Te cunosc de undeva.

cine-este-toto-dumitrescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

Deși este fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto nu și-a dorit să facă fotbal. Tânărul a declarat, într-un interviu pentru Acces Direct, că tatăl său l-a încurajat de fiecare dată cu actoria, ci nu cu fotbalul. 

Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe. Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți.

Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi.

Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o”, a spus Toto Dumitrescu într-un interviu pentru Acces Direct.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton