Homepage  / Ultimul număr

O bruneta face cariera

O bruneta face cariera

de Redactia Tvmania

Cand ne-am decis sa facem sedinta foto cu Andreea Mantea ne era teama ca o sa ploua. Recunosc! Nu m-am uitat la rubrica meteo prezentata de aceasta la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani" de pe Antena 1. In cele din urma, vremea a tinut cu noi, iar Andreea s-a lasat fotografiata in diferite tinute, in parcul Tineretului.

Cariera in televiziune a Andreei nu a inceput la Antena 1. Din noiembrie 2006 si pana in iunie 2007, aceasta a fost VJ-ita la postul Kiss TV. „Munca de reporter m-a ajutat foarte mult. A fost ca o scoala pentru mine, am cunoscut foarte multe persoane, am invatat cum sa vorbesc, cum sa abordez un subiect”, povesteste ea. Dupa aceasta experienta, Andreea s-a decis sa se inscrie la castingul de la Antena 1, in urma caruia a devenit colega cuplului de prezentatori Razvan si Dani. „Mi-am dorit foarte mult sa ajung in echipa matinalului de la Antena 1”, ne asigura ea. Si o putem crede pe cuvant. Putini stiu ca, pentru a le fi vecina de platou simpaticilor Razvani si Dani, Andreea a reuntat la doua oferte cel putin la fel de importante: un rol principal intr-o telenovela a trustului Media Pro si un proiect muzical alaturi de alte doua fete. Pentru acesta din urma, Andreea chiar s-a pregatit intens, a luat lectii de canto de la Crina Mardare.

Se intelege bine cu „matinalii”
Chiar daca Razvan si Dani o cam tachineaza in timpul emisunii, Andreea are numai cuvinte de lauda la adresa celor doi colegi ai sai. „Ma inteleg foarte bine cu ei. Sunt inventivi, haiosi si foarte vorbareti. Desi Dani este mai nebunatic, iar Razvan mai serios, ei se completeaza reciproc.” Totusi, acest job a implicat si foarte multe sacrificii: „Ma trezesc in fiecare dimineata la 5, iar pentru asta merg devreme la culcare. Nu mai imi permit sa pierd noptile ca inainte, nu am mai iesit intr-un club de foarte mult timp, iar in timpul liber prefer sa ma relaxez, conducand in afara Bucurestiului sau vizionand un film bun”, spune bruneta.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te