Homepage  / Ultimul număr

O fata simpatica

O fata simpatica

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston poate fi definita drept imaginea perfecta a "vecinei de alaturi": simpatica, destul de atragatoare incat sa te puna pe ganduri, dar nu suficient incat sa te scoata din minti si ghinionista in dragoste.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai simpatizate actrite din Cetatea Filmului, statut la care au contribuit mai multi factori. In primul rand, rolul longeviv din „Prietenii tai”, in care actrita a aparut timp de zece ani (1994 – 2004). Apoi, nu trebuie sa uitam de „The Rachel”, faimoasa coafura patentata de actrita, care a fost copiata de numeroase femei si care i-a crescut popularitatea. Sa nu uitam de rolurile in comedii romantice, de faptul ca a fost timp de sapte ani partenera lui Brad Pitt (intr-o relatie care a fost considerata rara exceptie de la regula casniciilor la Hollywood) si de faptul ca a reusit sa treaca peste despartirea de acesta intr-o maniera cat de cat onorabila, apeland la ajutorul unui psiholog, la yoga si la mama ei, Nancy, cu care s-a impacat. Cele doua erau certate din 1999, cand Nancy a scris o carte de memorii in care Jennifer nu era prezentata in nuantele cele mai roz, astfel incat actrita nu a invitat-o pe mama ei la nunta cu Brad.

Agenda plina
Dupa ce anul trecut a incercat sa-si exerseze si talentul regizoral, co-regizand scurt-metrajul „Room 10” alaturi de prietena ei, Andrea Buchanan, acum Jennifer filmeaza la foc continuu si deja este implicata in patru pelicule care vor aparea in 2008. A terminat filmarile la „He’s Just Not That Into You”, o comedie din distributia caruia fac parte nume ca Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Ben Affleck si Drew Barrymore. Filmul porneste de la bestseller-ul cu acelasi titlu scris de Greg Behrendt si Liz Tuccillo in 2004, carte inspirata de un episod din „Totul de spre sex”. In „Management” va juca alaturi de Woody Harrelson, in „Marley & Me” (o comedie despre o familie care invata lectii de viata de la cainele lor) ii va fi partener Owen Wilson, in „Travelling” va face echipa cu Aaron Eckhart. In plus, Jennifer are agenda plina si pentru 2009, an in care are planuite aparitii in alte trei proiecte: „Wanted” (un thriller in care va imparti ecranul si o celula cu Meryl Streep, planuind evadarea), „Gambit” (un fel de „Cum sa furi un milion”, in care mai apar Colin Firth si Ben Kingsley) si „The Senator’s Wife”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te