Homepage  / Ultimul număr

O intoarcere triumfala

O intoarcere triumfala

de Redactia Tvmania

Take That au urmat exemplul oferit anul trecut de Backstreet Boys si s-au intors, dupa mai mult de un deceniu de asteptare, cu „The Beautiful World”.

O data cu New Kids On The Block, la sfarsitul anilor ’90 a inceput moda trupelor de baieti prezentabili si cu sex-appeal, spre deliciul milioanelor de adolescente din lumea intreaga. Lista a fost completata ulterior cu Take That, Backstreet Boys, West Life si Blue. Reteta a fost similara – patru, cinci membri, cu personalitati diferite, dintre care unul sau doi cu talent muzical real, iar restul folositi mai mult pentru figuratie sau schemele complicate de dans.
In cazul formatiei Take That, compusa din Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange, Howard Donald si Robbie Williams, de la primul album „Take That and Party” in 1992, si ulterior cu „Everything Changes” si „Nobody Else” statutul lor a fost cel al unor idoli-zei in fata fanelor. Linia melodica era pop, cu usoare influente de hip-hop sau dance, iar versurile romantice erau transpuse in videoclipuri sexy, impecabil realizate. Succesul combinat cu regulile stupide si cenzura impusa de manager si casa de productie l-au facut pe „rebelul” Robbie sa paraseasca formatia in 1995. Un an mai tarziu destramarea Take That devenea oficiala.
In mai 2006, Take That au semnat un contract de trei milioane de dolari cu Polydor Records si au anuntat ca vor sa conceapa „cel mai bun disc din cariera lor”. Pe 27 noiembrie, „The Beautiful World” a fost lansat, iar primul single – „Patience” – este deja in fruntea clasamentelor din Marea Britanie si Germania. Asadar, baietii s-au intors in „lumea buna” a industriei muzicale, iar specialistii spun ca „Patience” a meritat asteptarea…

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te