Homepage  / Ultimul număr

O telenovela fabricata in Romania

O telenovela fabricata in Romania

de Redactia Tvmania

Poveste de dragoste, intrigi , conflicte, toate tesute in jurul a 25 de actori in „Numai iubirea”, prima telenovela romaneasca. Un proiect ambitios care promite ca se va regasi in grila de toamna a postului Acasa.
Pana acum vreo doi ani, cand spuneai Acasa, spuneai telenovele. Nimeni nu se gandea ca acestea pot sa fie si de alta natura decat sud-americane. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, la Acasa au aparut si alt gen de productii, iar in aceasta toamna s-a mai facut un pas foarte important: prima telenovela romaneasca. In distributie s-au adunat 25 de actori. Alexandru Papadopol, Corina Danila (o data cu acest proiect, vedeta postului Acasa revine pe micul ecran dupa concediul de maternitate), Oana Zavoranu, Iurie Darie, Anca Pandrea, Tora Vasilescu, Vlad Radescu sunt numai cativa dintre ei. Din informatiile pe care le avem pana la acest moment, telenovela respecta „regulile clasice” ale productiilor de gen: o poveste de dragoste, care nu este ocolita de probleme, de intrigi si conflicte, personajele bune sunt foarte bune, cele rele sunt foarte rele, iar intre bine si rau exista o permanenta lupta. Din telenovelele sud-americane mai stim ca binele invinge intotdeauna.
Pentru rolurile pe care le au in „Numai iubirea”, unii dintre actori au fost nevoiti sa faca simbari de imagine. De exemplu, Corina Danila s-a vopsit blonda cu parul ondulat, iar noul sau look nu ne mai duce foarte mult cu gandul la prezentatoarea „Povestirilor adevarate”. Partenerul sau din serial, Alexandru Papadopol nu mai are nimic in comun cu Alexandru Papadopol pe care il stiti din „Occident” sau din „Casatorie de proba”: acum are barba si e grizonant. Cei doi actori sunt, alaturi de Oana Zavoranu, personajele principale ale telenovelei.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te