Homepage  / Ultimul număr

Paranormalul vine tare din urma

Paranormalul vine tare din urma

de Redactia Tvmania

Fiindca lacrimile nu ii mai sunt de ajuns cetateanului roman care se bazeaza pe televizor pentru a-si asigura portia de relaxare, Antena 1 a gandit, realizat si amanat cu o saptamana serialul «Martor fara voie», descris ca un thriller paranormal. Dupa inflatia de telenovele care a lovit in ultima vreme micul ecran, Antena 1 face un pas mai departe, propunand o productie care are la baza cazuri reale, misterioase, aflate in arhivele Politiei Romane. Asta nu inseamna insa si ca Antena 1 a colaborat cu Politia la « Martor fara voie», ci doar ca si-a gasit inspiratia in munca acesteia.
Anuntat initial pentru vineri, 24 martie, serialul a fost amanat pentru a face loc unei emisiuni de divertisment, «Chef de primavara». Noua productie va debuta totusi, conform declaratiilor departamentului de programe al numitei televiziuni, pe 31 martie, cand vor fi difuzate, compensatoriu, doua episoade din «Martor fara voie».
Si veti avea atunci parte de tot ceea ce va doriti in materie de senzatii tari, de la clarviziuni, vampiri energetici, telepatie, telekinezie, pirokinezie si alte fenomene stranii mentionate in dosarele anchetate de politistii din „Martor fara voie”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te