Homepage  / Vedete

Philip Seymour Hoffman: Ce eveniment i-a marcat ultima lună de viaţă

Philip Seymour Hoffman: Ce eveniment i-a marcat ultima lună de viaţă

de Redactia Tvmania

Actorul american Philip Seymour Hoffman, care a murit, duminică, la vârsta de 46 de ani, avea grave probleme personale, scrie Daily Mail. Ultima sa lună de viaţă, spun surse citate de tabloidul britanic, au fost marcate de despărţirea de Mimi O Donnell,  femeia cu care avea o relaţie de mai mulţi ani şi mama copiilor săi.

Ultimele patru săptămâni de viaţă au fost grele pentru Hoffman, care şi-a înecat amarul în consumul de droguri, mai precis un tip de heroină cu potenţial letal.

Ultima oară, actorul american a fost văzut în public în luna ianuarie, la ediţia din 2014 a Festivalului de film Sundance. Actorul a pozat pe covorul roşu alături de colegii săi din distribuţia „A Most Wanted Man”, Rachel McAdams şi Willem Dafoe.

Philip Seymour Hoffman a recunoscut, în 2006, într-un interviu acordat în emisiunea „60 Minutes” că s-a internat pentru prima dată într-o clinică de tratare a dependenţei la vârsta de 22 de ani. „Aveam 22 de ani, m-am panicat. M-am temut pentru viaţa mea. S-a întâmplat cu adevărat, a fost chiar aşa”.

Deşi nu s-a atins de droguri timp de 23 de ani, actorul a recidivat în 2012.

„Doar pentru că a trecut atât de mult timp, asta nu înseamnă că a fost doar o fază”, spunea starul la acea vreme.

Puţin mai târziu, în mai 2013, Hoffman s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.

Philip Seymour Hoffman avea trei copii – Cooper (10 ani), Tallulah (7 ani) şi Willa (5 ani) – cu Mimi O’Donnell, iubita sa din ultimii 15 ani.

În 2006, actorul a câştigat Oscarul şi Globul de Aur pentru interpretarea lui Truman Capote.

 

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te