Homepage  / Recomandări

PRELIMINARII EURO 2024: Cine transmite România – Elveția, ultimul meci din această campanie de calificare

PRELIMINARII EURO 2024: Cine transmite România – Elveția, ultimul meci din această campanie de calificare

de Tavi Cojocaru,

România s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2024, dar mai are un meci, cel cu Elveția, programat marți, 21 noiembrie. Cine transmite partida și la ce oră începe.

Ultimul meci din această campanie de calificare, cel dintre România și Elveția, se vede marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct la Antena 1.

În acest moment, după victoria cu Israel de la Felcsut, scor 2-1, România este liderul Grupei I, cu 19 puncte. Elveția este pe 2, cu 17 puncte, fiind, de asemenea, calificată matematic.

România – Elveția: miza meciului între două echipe deja calificate

Meciul de pe „Arena Națională”, între două echipe calificate, are totuși o miză foarte importantă: locul în urnele valorice care vor fi făcute înainte de tragerea la sorți a grupelor Campionatului European din 2024.

Dacă va învinge sau va obține o remiză, România va încheia prelimimariile pe locul 1 și va fi repartizată în urna a doua valorică. Dacă va pierde, trupa lui Edi Iordănescu va fi repartizată într-una dintre urnele 3 și 4.

La turneul final din Germania vor fi prezente 24 de echipe care vor fi împărțite în 6 grupe a câte 4 echipe. Urnele valorice se vor stabili în funcție de rezultatele din preliminarii. Tragerea la sorți este programată pe 2 decembrie.

România – Elveția: meciul se va disputa cu „casa închisă”

Meciul cu Elveția se va desfășura, foarte probabil, în fața unui stadion plin până la refuz. Biletele pentru jocul cu Elveția se epuizaseră aproape toate încă dinaintea jocului cu Israel. Pe stadion vor fi peste 50.000 de oameni. Dat fiind faptul că oaspeții au cerut doar 289 de bilete, este posibil să se bată recordul de asistență care este deținut de meciul România – Olanda din 2012, când au fost 53.329 de spectatori.

Lumea dă năvală pe stadion pentru a-i urmări live la ultimul meci din preliminarii pe Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Radu Drăgușin și toți ceilalți eroi ai acestei calificări așteptate de 8 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și :

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te