Homepage  / Televiziune

Premieră în istoria „X Factor”. Ce se întâmplă în semifinală. „Nu e ușor”

Premieră în istoria „X Factor”. Ce se întâmplă în semifinală. „Nu e ușor”

de Roxana Mirea,

„X Factor” se apropie cu pași repezi de final. Astăzi, 17 decembrie, are loc semifinala „X Factor 2021”, la Antena 1, de la ora 20:30. În acest al doilea Battle, va avea loc o premieră în istoria show-ului. Mai exact, a fost introdusă o nouă probă. La sfârșitul serii, vom afla care sunt cei patru concurenți care vor ajunge în marea finală „X Factor 2021”.

Premieră în semifinala X Factor 2021

Pentru prima dată în istoria X Factor România, etapa Battle-urilor îi va aduce față în față pe semifinaliștii fiecărei echipe într-un duet demn de toate aplauzele. ”Cel mai bun antrenament pentru finală este duetul!”, a spus Dani Oțil.

Sfârșitul acestei seri va dezvălui cei patru concurenți cu care Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor merge în marea finală a sezonului 10 X Factor. De departe, momentele mult așteptate ale serii vor fi duetele pe care concurenții fiecărei grupe le vor susține în încercarea de a demonstra că sunt demni pentru duetul marii finale X Factor.

„E o probă nouă acest duet. Nu e ușor!”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Cine sunt concurenții din semifinala X Factor 2021

Grupa băieților va fi reprezentată de Andrei Duțu și Ionuț Hanțig, iar alegerea pe care juratul Ștefan Bănică o va face va fi bazată pe rezistența concurenților la presiune: ”Am să merg mai departe cu cel care mă face să cred că poate rezista la presiunea a trei piese, la presiunea unui duet”.

Loredana, mentora lui Nick Casciaro și a lui Stefan Doyle, a declarat: ”Am vrut să lucrez doar cu gândul că fiecare este un posibil finalist, și astfel mi-am pregătit elevii cu mare pasiune și cu dorința de a-i pune pe fiecare în lumina cea mai bună”.

Delia se va prezenta în ultimul Battle cu Omajii și The Jazzy Jo Experience și a mărturisit: ”Stau foarte bine la categoria grupuri, mai bine ca niciodată. O să fie nebunie!”. ”Juratul trebuie să își asume omul cu care merge în finală”, a declarat și Florin Ristei. Singurul sfat oferit de jurat Bryanei Holingher și  lui Betty Iordachescu, semifinalistele grupei, este: „Dați tot ce aveți mai bun, pentru că poate fi ultima șansă”. Telespectatorii vor afla în acestă seară, de la ora 20:30, la Antena 1, care sunt cei patru finaliști ai sezonului 10 X Factor România.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei este mentorul grupei de Fete în timp ce Delia lucrează anul acesta cu Grupurile. Loredana este mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică are sarcina să formeze o grupă de Băieți. X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te