Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Premiere Disney Plus, septembrie 2022. „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” și „Thor: Iubire și tunete”, pe listă

Premiere Disney Plus, septembrie 2022. „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” și „Thor: Iubire și tunete”, pe listă
5

de Andra Stana,

Cu ocazia Disney+ Day, abonații platformei de streaming vor avea parte de o mulțime de premiere globale, în data de 8 septembrie. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire și Tunete”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunților”, „Mike”, „Pamânt Necunoscut” și „Bun-venit în Club!”, un nou scurtmetraj Familia Simpson. 

Premierele Disney+ Day: 

Programul Disney+ Day va cuprinde premiere globale mult asteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele. Noul conținut care va ajunge pe serviciul de streaming va include:

„Thor: Iubire și Tunete” 

Producția „Thor: Iubire şi Tunete” de la Marvel Studios îl găsește pe Zeul Tunetului într-o călătorie diferită de cele trăite până acum. Este vorba de una de auto-descoperire. Dar eforturile lui sunt întrerupte de un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr Zeul-Măcelar, care vrea dispariția zeilor. Pentru a combate amenințarea, Thor solicită ajutorul Regelui Valkyrie, al lui Korg și al fostei iubite Jane Foster. Spre surprinderea lui Thor, aceasta mânuiește în mod inexplicabil ciocanul lui magic, Mjolnir, în rolul Puternicei Thor.

Împreună, ei pornesc într-o aventură cosmică sfâșietoare. Totul, pentru a descoperi misterul răzbunării Zeului-Măcelarr și pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu.

THOR: LOVE AND THUNDERIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Marvel Studios Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete” 

Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale și Tessa Thompson, dezvăluie secrete de pe platourile de filmare are filmului „Thor: Iubire și Tunete”.

Prin interviuri detaliate cu actorii și echipa de filmare, alături de filmări brute, nemaivăzute până acum și nu numai, ASSEMBLED pătrunde în culisele celui de-al patrulea lungmetraj al Zeului Tunetului.

„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”

Prin înregistrări din culise care nu au mai fost făcute publice până acum, relatări personale pline de culoare și momente semnificative, serialul original de la Lucasfilm, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă realizarea serialului original de la Lucasfilm pentru Disney+. „Obi-Wan Kenobi”, o poveste epică care începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith”.

Această producție specială de la Lucasfilm și Supper Club explorează revenirea lui Obi-Wan Kenobi și a lui Anakin Skywalker pe ecran, precum și a lui Ewan McGregor și a lui Hayden Christensen la rolurile lor clasice.

Regizoarea Deborah Chow, distribuția serialului și echipa de producție reflectă asupra parcursului lor de a prezenta o nouă poveste cu personaje binecunoscute in universul Războiul Stelelor, precum Obi-Wan Kenobi, Darth Vader și Prințesa Leia și introduce noi eroi și răufăcători.

Completat cu vizite la magazinul de creaturi, la departamentul de recuzită și nu numai, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă partea de filmare care face ca Războiul stelelor să fie unic – respectul și pasiunea pentru moștenirea care se întinde pe mai multe generații și pentru personajele îndrăgite.

“Bun-venit în Club!” (un nou scurtmetraj Familia Simpson)

Hotărâtă să devină o prințesă, Lisa Simpson este surprinsă să afle că ar putea fi mai distractive să fie în echipa rău-făcătorilor.

„Pământ necunoscut” (Serial original produs în America Latină) 

„Pământ necunoscut” urmărește povestea lui Eric Dalaras (Pedro Maurizi). Acesta este un adolescent care descoperă o lume înfiorătoare în timp ce caută adevărul din spatele dispariției misterioase a părinților săi cu opt ani înainte.

Crescut de bunicii săi materni împreună cu sora sa Uma (Mora Fisz), Eric decide să fugă de acasă și să se întoarcă în orașul copilăriei sale, Cabo Qwert, pentru a găsi răspunsuri acolo unde părinții săi au fost văzuți ultima dată: parcul tematic horror Tierra Incógnita.

Împreună cu prietenii săi, sora și mătușa sa, Eric trebuie să își învingă temerile pentru a găsi răspunsuri și a rezolva misterul într-o lume întunecată și necunoscută.

Printre titlurile anunțate anterior care vor avea premiera cu ocazia Disney+ Day se numără:

„Pinocchio”

Robert Zemeckis, câștigător al premiului Oscar®, regizează acest film live-action care reia povestea îndrăgită păpușii din lemn care pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat.

Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construiește și îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca pe propriul său fiu.

Joseph Gordon-Levitt îl interpretează pe Jiminy Cricket, care servește drept ghid al lui Pinocchio, dar și „conștiința” acestuia; Cynthia Erivo, nominalizată la Oscar®, este Zâna Albastră; Keegan-Michael Key este „Onestul” John; Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar®, este Sofia Pescărușul, un personaj nou, iar Luke Evans este Cockerul.

„She-Hulk: Avocata Apărării” (Noi episoade au premiera în fiecare joi)

În noul serial Marvel, She-Hulk: Avocata Apărării, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri, trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani.

Serialul de comedie de nouă episoade se bucură de participarea unor actori veterani în Universul Cinematografic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry. Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro și Jessica Gao.

„Mașini la drum” 

Noul serial îi urmărește pe Fulger McQueen și pe prietenul lui, Bucșă. Ei pornesc într-o excursie prin țară la est de Valea Radiator.

Odată porniți la drum, fiecare oprire este o aventură, cu atracții rutiere incredibile și personaje noi și colorate. „Mașini la drum” este produs de Marc Sondheimer. Compozitorul Jake Monaco a creat coloana sonoră pentru toate cele nouă episoade.

„Devenind adult” 

Creat de Brie Larson și Culture House, „Devenind adult” este o serie inovatoare de documentare hibrid care explorează provocările, triumful și complexitățile vieții de adolescent prin intermediul a zece povești captivante despre maturizare.

De la Disney Branded Television, serialul îmbină cinematografia narativă, experimentală și documentarul clasic pentru a prezenta individual tineri cu vârste între 18 și 21 de ani care-și spun poveștile. Aceștia prezintă o gamă largă de experiențe. Oferă publicului povești puternice din punct de vedere emoțional, care oferă o perspectivă captivantă asupra adolescenței și asupra diverselor obstacole sociale, familiale și personale cu care se confruntă tinerii în drumul lor către auto-descoperire și acceptare.

Fiecare episod de 30 de minute prezintă câte o persoană tânără sau „erou”, cu experiența lui de maturizare, fiind construit în jurul unui interviu profund personal care le permite eroilor noștri să ne poarte prin anii copilăriei și adolescenței lor. Pe lângă aceste interviuri, reconstituirile cinematografice creative aduc la viață momentele de importanță majoră din parcursul acestora.

„Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”

Reprezentând imaginea unei noi generații de aventurieri și creatori de documentare de istorie natural, exploratorul National Geographic în vârstă de 29 de ani, Bertie Gregory, poartă telespectatorii în călătorii epice și pline de peripeții în cele mai spectaculoase și ascunse colțuri ale lumii sălbatice.

Înarmat cu echipament de filmare de ultimă oră, serialul original Disney+ „Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”, de la National Geographic, dărâmă tiparele documentarelor obișnuite de istorie naturală, prezentând povești extraordinare despre animale și luându-i pe telespectatori alături de el în fiecare clipă a acțiunii.

Timp de săptămâni întregi, carismaticul cineast, câștigător al premiului BAFTA, se cufundă în viața animalelor pentru a surprinde poveștile inedite ale unor creaturi iconice care trăiesc în unele dintre cele mai dure medii de pe planeta noastră.

În acest sezon, îl vom vedea pe Bertie înfruntând lumile înghețate ale Antarcticii în căutarea celei mai mari grupări de balene filmate vreodată și aflându-se față în față cu leii vânători de bizoni din Zambia. În această serie de aventuri, Bertie va conduce publicul într-o odisee ambițioasă pe tot globul, prezentând lumea naturală într-o perioadă în care aceasta se confruntă cu cele mai mari provocări.

„Sezonul nunților”

Ștefan, un romantic incurabil, o cunoaște pe carismatica Katie și, chiar dacă ea e logodită cu fiul unui magnat, cei doi încep o aventură amoroasă într-o vară plină de nunși.

În scurtă vreme, ei devin fugari, Katie fiind suspectată de o crimă șocantă. Oare vor reuși ei să păcălească poliția, interlopii și propriile sentimente complicate în timp ce încearcă să-și demonstreze nevinovăția?

„Mike”

Seria limitată are 8 episoade și explorează tumultoasele evenimente din cariera de boxer și viața personală a lui Tyson – de la statutul de atlet iubit la nivel mondial la cel de paria și invers.

Concentrându-se asupra lui Mike Tyson, serialul examinează situația claselor sociale în America, de rasă, faimă și puterea mass-media, misoginismul, diferențele privind averea, promisiunea visului american și, în cele din urmă, propriul nostru rol în modelarea poveștii lui Mike.

Premierele lunii septembrie 2022 la Disney Plus

„The Old Man”, serial original Disney Plus – din 28 septembrie

Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Thomas Perry, The Old Man îl are în centrul atenției pe Dan Chase (Jeff Bridges) care a părăsit CIA cu zeci de ani în urmă, iar de atunci trăiește în afara sistemului. Când un asasin apare și încearcă să-l elimine, bătrânul agent învață că, pentru a-și asigura viitorul, trebuie să facă pace cu trecutul. Asistentul directorului pentru contrainformații al FBI este chemat să-l vîneze pe Chase din cauza trecutului său complicat cu fugarul rebel.

The Kardashians, sezonul 2, serial original Disney Plus – din 22 septembrie

Camerele de filmat pornesc din nou pentru a surprinde viețile în continuă schimbare ale lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall Kylie. Ele îi primesc înapoi pe spectatori în viața lor pentru a le însoți prin cele mai mari realizări și provocări. De la iubiri inflăcărate și evenimente ce pot schimba radical firul poveștii până la succese nemaipomenite. Legăturile de familie rămân la fel de puternice pe măsură ce viețile lor publice și private se desfășoară în văzul tuturor.

Hocus Pocus 2, film original Disney Plus – din 30 septembrie

Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Flacăra Neagră ce a înviat surorile din secolul al XVII-lea, iar acum ele caută să se răzbune. Trei eleve de liceu vor încerca să oprească planurile atrocelor vrăjitoarele de a face ravagii în Salem.

Andor, serial original Disney Plus – din 21 septembrie 2022

Seria „Andor” explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele au fost implicate. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.

Bun-venit la Wrexham, serial original Disney Plus – din 21 septembrie

Rob McElhenney și Ryan Reynolds descoperă ce înseamnă să dețină un club de fotbal din Țara Galilor, în noua producție „Bun-venit la Wrexham”. Serialul urmărește cursul intensiv de care au parte Rob și Ryan în ceea ce priveșe deținerea unui club de fotbal și destinele echipei și ale orașului ce par inextricabil corelate între ele și care contează pe doi actori pentru a aduce speranță și schimbare într-o comunitate care ar avea nevoie de ele.

Sursa foto: © 2022 Disney și entitățile afiliate

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 În beznă 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Mangaliţa AP
  Serialul de comedie "Mangaliţa" îl are în centrul atenţiei pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat...
 • 01:30 Mangaliţa AP
  Serialul de comedie "Mangaliţa" îl are în centrul atenţiei pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat...
 • 02:30 Planeta maimuţelor: Războiul 12
  Cesar şi armata sa de maimuţe sunt forţate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuţele suferă pierderi...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Gulperi AP
  Serialul "Gulperi" spune povestea impresionantă a unei femei care lupta să-şi îndeplinească visurile, într-o societate tradiţionalistă, inflexibilă. Scenariul alert...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Aripi frânte AP
  În centrul poveştii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) şi sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:45 Gulperi AP
  Serialul "Gulperi" spune povestea impresionantă a unei femei care lupta să-şi îndeplinească visurile, într-o societate tradiţionalistă, inflexibilă. Scenariul alert...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV