Homepage  / Filme Online / Netflix

Primele imagini din sezonul 3 „Emily in Paris”, lansate de Netflix

Primele imagini din sezonul 3 „Emily in Paris”, lansate de Netflix
8

de Andra Stana,

„Emily in Paris” se va întoarce pentru un al treilea sezon și a fost deja reînnoit pentru al patrulea.

Emily in Paris este în prezent unul dintre cele mai populare și de succes seriale de comedie de pe Netflix și se va întoarce în curând pentru al treilea sezon. Fanii vor fi încântați să afle că Emily in Paris a fost reînnoit și pentru un al patrulea sezon.

Emily in Paris este un serial de comedie romantică original Netflix creat de Darren Star. Star este creatorul Sex and the City și And Just Like That.

Acțiunea din „Emily in Paris” se desfășoară la Paris, în Franța, și se concentrează în jurul unei femei americane din Vestul Mijlociu, Emily, un strateg în social media, care obține slujba visurilor ei la Savoir și se mută în Orașul Luminilor pentru a-și continua cariera. Ceea ce găsește este o ciocnire de culturi, pe măsură ce începe să se adapteze la noua ei viață, în timp ce jonglează cu cariera, dragostea și prieteniile.

Emily in Paris va avea cel puțin 4 sezoane

De când Netflix a început să publice datele de vizionare orară la nivel global și regional, Emily in Paris a fost vizionat un total de 341.630.000 de milioane de ore cât timp s-a aflat în top zece.

Datorită cifrelor incredibile de vizionare, Netflix a reînnoit rapid serialul pentru un al treilea și un al patrulea sezon.

La ce să ne așteptăm de la Emily in Paris sezonul 3

Pe Emily o așteaptă câteva alegeri majore în următorul sezon, în special în ceea ce privește cariera și viața amoroasă.

După ce șefa lui Emily, Madeline, a sosit din SUA, Emily s-a certat imediat cu Sylvie, care în cele din urmă a părăsit Savoir pentru a-și înființa propria firmă de marketing. În acest proces, Sylvie i-a oferit lui Emily un post în cadrul firmei, ceea ce o lasă pe Emily să decidă între a rămâne la Paris sau a continua să-și urmărească promovarea în Chicago. Având în vedere numele serialului, ne așteptăm ca Emily să rămână în Orașul Luminii.

De asemenea, Emily are parte de lecții de dragoste și prietenie, deoarece se chinuie să se decidă între bancherul britanic Alfie sau chipeșul Gabriel. Alfie vrea să se angajeze într-o relație la distanță cu Emily, însă, încă mai păstrează sentimentele pentru Gabriel și era pe punctul de a-și exprima aceste sentimente față de el înainte de a se afla că acesta s-a împăcat cu fosta lui iubită, Camille.

Faptul că Camille s-a împăcat cu Gabriel reprezintă o trădare uriașă a încrederii și a prieteniei sale cu Emily, deoarece cele două au promis anterior că vor înceta fiecare să îl mai urmărească pe Gabriel de dragul prieteniei lor. Dar, odată cu trădarea lui Camille, Emily va intensifica acum propria ei urmărire a lui Gabriel și vor putea cele două să-și țină mâinile departe una de cealaltă?

Pe cine ne putem aștepta să vedem în Emily in Paris sezonul 3

Ne-am aștepta să vedem mulți dintre membrii de bază și cei din distribuția secundară reluându-și rolurile în cel de-al treilea sezon din Emily in Paris:

  • Lily Collins – Emily Cooper
  • Philippine Leroy-Beaulieu – Sylvie Grateau
  • Ashley Park – Mindy Chen
  • Lucas Bravo – Gabriel
  • Samuel Arnold – Julien
  • Bruno Gouery – Luc
  • Camille Razat – Camille
  • William Abadie – Antione Lambert
  • Lucien Laviscount – Alfie

Primele imagini din „Emily în Paris”, sezonul 3

Primele imagini din sezonul 3 „Emily in Paris”, lansate de NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când ne-am putea aștepta să vedem Emily in Paris sezonul 3 pe Netflix

Presupunând că nu vor exista întârzieri în ceea ce privește producția, atunci am putea vedea cel de-al treilea sezon pe Netflix înainte de sfârșitul anului 2022.

Al doilea sezon a fost filmat la începutul lunii mai și s-a încheiat la sfârșitul lunii iulie. Dacă serialul urmează un program similar, atunci așteptați-vă la o lansare la sfârșitul anului 2022 sau la începutul anului 2023.

Foarte puține imagini au fost publicate, însă, pagina de Instagram Diet Prade a dezvăluit una dintre noile ținute ale lui Emily pentru sezonul următor.

Netflix a dat undă verde și pentru sezonul 4 din Emily in Paris

Când Netflix a făcut anunțul că Emily in Paris a fost reînnoit pentru un al treilea sezon, s-a dezvăluit, de asemenea, că serialul a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon.

Netflix nu a anunțat dacă cel de-al patrulea sezon va fi sau nu ultimul din Emily in Paris, însă, atunci când va sosi sezonul 3, vom afla cu siguranță mai multe atunci.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te