Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry îi vorbește fiului său, Archie, despre Prințesa Diana. „Îi simt zilnic prezența”

Prințul Harry îi vorbește fiului său, Archie, despre Prințesa Diana. „Îi simt zilnic prezența”
11

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a dezvăluit că îi vorbește lui Archie, fiul lui în vârstă de doi ani, despre Prințesa Diana. Ducele de Sussex spune că simte constant prezența mamei lui în viața sa și că simte că ea îl ajuta foarte mult.

Prințul Harry îi vorbește lui Archie, fiul lui, despre Prințesa Diana

Prințul Harry și Meghan Markle sunt deschiși cu fiul lor în vârstă de 2 ani, Archie, despre regretata sa bunică, Prințesa Diana.

„Noi vorbim foarte mult despre ea”, a declarat Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, într-un interviu cu Hoda Kotb, de la Today Show, miercuri, 20 aprilie. „Nu îi povestesc despre tot ce s-a întâmplat, dar cu siguranță, îi spun că ‘Aceasta este bunica Diana’. Avem poze în casă”.

Ducele de Sussex s-a lăudat cu prezența „constantă” a mamei sale în viața lui și a lui Meghan Markle, menționând că o simte pe Prințesa de Wales alături de el „mai mult ca niciodată”, potrivit usmagazine.com.

Harry, care este, de asemenea, tatăl lui Lilibet, în vârstă de 10 luni, a adăugat: „Până acum a fost alături de fratele meu, [Prințul William], iar acum mă ajută pe mine foarte mult. El are copiii lui [Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis], iar eu am copiii mei. Circumstanțele sunt evident diferite, dar îi simt prezența aproape zilnic. Ea veghează asupra noastră”.

Invictus Games Opening Ceremony – The HagueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Prințul Harry: „Mi-aș fi dorit ca ea să fie aici pentru Archie”

Declarațiile lui vin la aproape un an după ce a dezvăluit în „The Me You Can’t See” că există o fotografie a Dianei în camera copilului.

Mi-aș fi dorit ca ea să fie aici pentru Archie„, a explicat Harry, în mai 2021. „Unul dintre primele cuvinte pe care le-a spus, în afară de ‘Mama’ [și] ‘Papa’, a fost apoi ‘Bunica’. Bunica Diana’. Este cel mai drăguț lucru. În același timp, mă întristează foarte tare, pentru că ea ar trebui să fie aici”.

Harry a adăugat atunci că și-ar fi dorit ca Meghan Markle „să o fi cunoscut” pe mama sa, care a murit într-un accident de mașină la Paris în 1997. Cu toate acestea, el crede că Diana ar fi fost „incredibil de mândră” de familia pe care și-a întemeiat-o.

„Nu am nicio îndoială”, a explicat el. „Trăiesc viața pe care ea a vrut să o trăiască pentru ea însăși. Trăiesc viața așa cum a vrut ea ca noi să putem trăi. Așa că nu numai că știu că este incredibil de mândră de mine, dar și că m-a ajutat să ajung aici. Niciodată nu i-am simțit prezența mai mult ca în ultimul an.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te